OPORTUNITATE pentru gălăţenii ŞOMERI/ Peste 1.100 de locuri de muncă peste hotare

OPORTUNITATE pentru gălăţenii ŞOMERI/ Peste 1.100 de locuri de muncă peste hotare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Conform Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Galaţi, prin reţeaua Eures sunt disponibile 1.104 locuri de muncă peste hotare. Cele mai multe posturi, respectiv 800, sunt în Spania, pentru muncitor necalificat în agricultură. Pe al doilea loc se situează Germania, unde angajatorii doresc 82 de muncitori, din care 51 pentru asistent medical, 25 pentru specialist IT, două pentru muncitor necalificat în ferme de păsări, iar câte un post vacant este pentru cei care vor să lucreze ca instalator întreţinere (mecanic industrial), electrician, mecanic instalator în instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat, îngrijitor bătrâni, asistent/însoţitor persoane.

Angajatorii din Belgia caută 35 de români care să ocupe funcţii precum inginer dezvoltare software, inginer testare software (Q/A), dezvoltator software, analist funcţional, analist de sistem, inginer de întreţinere, mecanic autobuz, tehnician mentenanţă (industria textilă), şofer camion (produse congelate), electrician camion.

Ungaria vrea 50 confecţioneri de huse pentru maşini, iar în Marea Britanie sunt oferte pentru îngrijitor persoane/asistent medical (două posturi), asistent medical (21 de posturi) şi asistent social (18 posturi). Irlanda pune la bătaie nu mai puţin de 36 de posturi în sistemul de sănătate: asistent medical (24 locuri), psihiatru (10 locuri), psihiatru pediatric (un loc) şi doctor oftalmolog (un loc). În Franţa sunt disponibile zece locuri de muncă pentru viticultor, trei pentru ajutor de bucătar, două pentru bucătar-şef şi câte un loc pentru patiser-şef, bucătar-asistent, muncitor necalificat în restaurant, şef de sală în restaurant, vânzător produse brutărie-patiserie, preparator sandwich.

Posturi vacante mai sunt în Austria, Finlanda, Norvegia şi Lituania.

Persoanele interesate se pot înscrie la sediul AJOFM Galaţi, de luni până joi, între orele 8,00 - 16,30, şi vineri, între orele 8,00 - 14,00 

CITEŞTE ŞI: Şanse de angajare pentru absolvenţi, pe 26 septembrie

Citit 1570 ori Ultima modificare Duminică, 14 Septembrie 2014 16:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.