UNDE şi CUM ne putem petrece TIMPUL LIBER

UNDE şi CUM ne putem petrece TIMPUL LIBER
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În New York Pub, fantome şi zombi

„The haunted mansion” se numeşte petrecerea care se va desfăşura în această noapte, de la ora 24,00, în New York Pub din Galaţi. Toţi cei care vor să petreacă un Halloween cu adevărat de speriat sunt aşteptaţi să se alăture găştii. Desigur, purtând costume specifice.

În Daily Pub, petrecere horror

Astăzi, la miezul nopţii, se dă adunarea în Daily Pub. Deghizaţi în tot felul de personaje cât mai înfricoşătoare, gălăţenii sunt aşteptaţi la petrecerea de Halloween. MC-ul serii va fi Liviu Stoica, iar Cristina Iliescu, make-up artist, le va face machiaje horror tuturor celor care vor dori să intre şi mai mult în atmosfera sărbătorii.

În Divino, "Cea mai tare petrecere de Halloween"

În Divino, Halloweenul este sărbătorit cu o seară întârziere. Reprezentanţii clubului se laudă că vor organiza sâmbătă, 1 noiembrie, cea mai mare petrecere din oraş, aşa cum, tot ei spun, că au avut şi anul trecut. Se anunţă şi cea mai tare atmosferă, oferită de cunoscuţii DJ Lerim şi MC Lala, iar decorurile de Halloween le vor capta atenţia tuturor petrecăreţilor. Biletul de intrare pentru fete costă 10 lei, iar cel pentru băieţi 20 de lei.

În Boom Box, în trend cu vremurile

Pentru a fi în trend cu vremurile, şi cei de la clubul Boom Box organizează cea mai tare petrecere a lunii octombrie: „Halloween night". Aşa cum era de aşteptat, vor fi premiate cele mai interesante şi ingenioase costumaţii. Publicul se va putea bucura de melodiile cântate live de trupa Ada Kaleh şi de mixajele lui DJ Phaze. Intrarea costă 10 lei.

În Paris Cafe, activităţi de Halloween

Cine nu şi-a făcut încă program de Halloween este invitat la Paris Cafe, unde vor fi organizate mai multe activităţi. De la ora 17,30, începe concursul de sculptat bostani, unde va fi premiat dovleacul cel mai atractiv, de la ora 19,00 publicul va putea viziona filmul „Dreamcatcher”, după romanul maestrului horror, Stephen King, iar de la ora 21,00 cei prezenţi vor putea cânta la karaoke-party, cu MC Andree. Cei mai talentaţi cântăreţi vor avea parte de multe surprize.

În Infinity, trei zile de distracţie

Pregătirile de Halloween sunt în toi şi la Club Infinity. Toţi cei care vor fi prezenţi la petrecere şi vor respecta cerinţele de Halloween vor avea parte de multe surprize. Organizatorii spun că vor premia cele mai tari machiaje, cele mai trăsnite costume şi cele mai înfricoşătoare măşti. Sâmbătă, să nu vă puneţi costumele în cui, pentru că petrecerea continuă şi a doua zi, cu „Zombi Invasion”. Şi duminică se anunţă distracţie de zile mari. Motivul? Alegerile electorale. La party-ul „Studenţii yes la vot", cei care vor demonstra că au pus ştampila pe buletinul de vot vor primi premii-surpriză. În primele două seri de petrecere, biletul va costa 10 lei, atât pentru fete, cât şi pentru băieţi, iar duminică intrarea este liberă pentru toată lumea.

În Summer Time, patru DJ şi stand-up comedy

Petrecere înfricoşătoare se anunţă şi în Summer Time Pub, vineri, de la ora 23,00. Invitat special va fi DJ Pascal (resident The Office Club Bucureşti), iar alături de el se va afla DJ Ciprian Albu. Intrarea costă 14 lei. Pentru că muzica nu trebuie să se oprească, reprezentanţii clubului anunţă că party-ul de Halloween continuă sâmbătă, cu acelaşi chef de distracţie. Cei care vor face ca atmosfera să fie în ton cu decorurile horror vor fi DJ Mahony şi DJ Dark. Iar duminică, 2 noiembrie, va fi seară de râs în hohote, pentru că va fi stand-up comedy cu Micutzu' şi Cortea. Biletul costă 20 de lei, dacă este cumpărat înainte, iar în ziua spectacolului 25 de lei.

În Union Jack, adunarea spiritelor sângeroase

Weekendul sângeros şi înfricoşător începe, în Union Jack, tot de vineri seară. Toţi cei dornici de distracţie sunt aşteptaţi la petrecere, începând cu ora 23,00, costumaţi în zombi, vampiri, vrăjitoare, demoni şi stafii, machiaţi aşa cum trebuie, să încingă ringul de dans pe ritmurile lui DJ Boogie, invitatul special pentru „Bloody Halloween Friday”. Fetele au intrare liberă, iar băieţii plătesc 20 de lei. Sâmbătă, 1 noiembrie, distracţia continuă, în aceleaşi costume horror. Intrarea este liberă.

În Cheers Pub, jam-ul de sâmbătă

Dacă nu sunteţi atraşi de petrecerile horror de Halloween, Florin Chiriac (Hippie) vă aşteaptă într-o atmosferă degajată, în Cheers Pub, la cunoscutul jam de sâmbătă. Petrecerea cu muzică folk, colorată în toate nuanţele toamnei, începe la ora 21,00 şi se va încheia atunci când se crapă de ziuă. „Intrarea este perfect liberă”, se arată pe site-urile de socializare.

Concert Talisman şi Ileana Ciuculete la Festivalul „Muştar din Tecuci”

În perioada 7-9 noiembrie la Tecuci, în Parcul Crâng, se va desfăşura Festivalul „Muştar din Tecuci”. În cele trei zile, gălăţenii vor fi întâmpinaţi de comercianţi cu produse tradiţionale, vor găsi o expoziţie a producătorilor de muştar şi diferite standuri cu produse industriale. În acelaşi timp, mai mulţi artişti de muzică populară şi uşoară, dar şi dansatori îi vor distra pe cei prezenţi.

Vineri, 7 noiembrie, vor urca pe scenă talente locale precum Angela Bîtlan, Cristian Briceanu, Alesia Munteanu, Geta Rotaru, grupul Etnic, Andra Crăciun, Cosmina Chiriţă, Cosmina Penghiş, Movilenii, grupul Romaniţa din Buciumeni, majorete şi grupurile de dansatori Arlechino, Prinţesele, Stars şi Jackpot. Vor mai concerta Geta Postolache şi Ansamblul „Doina Covurluiului” Galaţi.

Sâmbătă, 8 noiembrie, vor urca pe scenă soliştii de muzică populară Vasilica Tonu, Mariana Purdel, Maricel Chipăilă, Liliana Dima, Elena Plătică, Sabina Crăiescu, Marian Mihai, Delia Popa, Nelu Căpăţână, Lorena Frâncu, Ana-Maria Botezatu şi diverse ansambluri de dansatori. La secţiunea muzică uşoară sunt în program interpreţii Ionuţ Andraş (Ro-Mania), Emanuel Cârstea şi  Marius Văduva.

Duminică, atracţia festivalului va fi concertul trupei Talisman şi cunoscuta interpretă de muzică populară Ileana Ciuculete. Alături de ei vor cânta Ionela  Moruţan, Geta Postolache, Daniel Rosalim, Livia Şorlea, Ion Amititeloae, Mariana Edulescu cu acordeonistul Nicu Costache.

CITEŞTE ŞI: Faceţi cunoştinţă cu Cristina - maestra MACHIAJELOR HORROR din Galaţi (FOTO)

Citit 1764 ori Ultima modificare Joi, 30 Octombrie 2014 19:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.