Voluntariat în liceele gălăţene: Concert caritabil pentru Mihai

Voluntariat în liceele gălăţene: Concert caritabil pentru Mihai
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Povestea tristă a lui Mihai Alexandru, un copilaş de numai un an şi patru luni, care are nevoie de un implant cohlear (o proteză semiimplantabilă chirurgical) pentru a auzi din nou, i-a impresionat pe mulţi gălăţeni.

Iulia Aramă şi Bianca Lupu, eleve ale Colegiului Naţional „Al. Ioan Cuza”, au luat iniţiativa şi vor să organizeze un concert caritabil pentru băiat. Deocamdată, mai au ceva detalii de pus la punct, însă au anunţat că evenimentul va avea loc în jurul datei de 20 decembrie, în Studio Cade, din Dunărea Mall, iar preţul biletului va fi undeva în jurul sumei de 10 lei. Pe scenă vor urca trupele Apex, Studio Cafe Band, Numai pe Roşu, Florin Chiriac (Hippie), Ionel şi Viviana (doi gălăţeni care organizează seri de karaoke), iar tinerele aşteaptă confirmări şi de la alte trupe locale. De asemenea, publicul se va bucura şi de un moment de iluzionism, susţinut de Cristi Stamate.

În urma competiţiei sportive organizate pe 19 octombrie, în Grădina Publică, familia Nistor a primit 1.700 de lei. Vă reamintim că implantul cohlear al lui Mihai Alexandru costă 50.000 de euro, jumătate de sumă fiind acoperită de Casa de Asigurări de Sănătate. Mama lui ne-a spus că, de curând, atât băieţelul cât şi surioarei lui, în vârstă de trei ani şi nouă luni, li s-au pus aparate auditive. Fetiţa aude bine, reacţionează la vocea părinţilor, însă Mihai Alexandru, nu.

Vom reveni cu informaţii despre eveniment atunci când vor fi disponibile.

Citit 1137 ori Ultima modificare Duminică, 02 Noiembrie 2014 18:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.