CÂINII nimănui TERORIZEAZĂ trecătorii. ECOSAL le vine oamenilor în ajutor
Foto: Foto Teodora Miron

CÂINII nimănui TERORIZEAZĂ trecătorii. ECOSAL le vine oamenilor în ajutor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mai multe persoane care lucrează în societăţile comerciale din Bariera Traian ne-au semnalat că în curtea uneia dintre firme sunt foarte mulţi câini. Nu ar fi fost nicio problemă, dacă patrupedele ar fi stat în curtea cu pricina şi cineva ar fi avut grijă de ei. Dar, câinii şi-au făcut un loc pe sub poarta societăţii, unde nu este decât un paznic de noapte, şi ies, în haită, în calea celor care merg spre serviciu. De obicei, patrupedele îşi petrec timpul prin ruinele din spatele clădirii Mobexpert, dar, când simt trecătorii, ies repede în întâmpinarea lor.

Oamenii spun că de multe ori câini devin agresivi, motiv pentru care sunt obligaţi să aibă în sacoşă ceva de mâncare, pentru a reuşi să meargă spre locul de muncă. Este adevărat că animalele nu ar sta acolo dacă angajaţii unui restaurant din zonă nu le-ar da de mâncare. Oamenii recunosc că, deşi le este frică de câini, nu au semnalat problema cu care se confruntă autorităţilor.

După o vizită în zonă, am luat legătura cu directorul Ecosal, care a fost foarte prompt şi a trimis o echipă în zonă. La scurt timp, opt dintre patrupede au fost capturate. Echipa de ecarisaj a promis că va reveni în zonă şi săptămâna viitoare, pentru a încerca să captureze toate patrupedele, astfel încât oamenilor să nu le mai fie teamă să meargă spre locul de muncă.

Citeşte şi: Expoziţia de gunoaie şi câini vagabonzi: Micro 39, înghesuială şi mizerie la ofertă

Citit 1300 ori Ultima modificare Vineri, 23 Ianuarie 2015 18:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.