Apel UMANITAR/ Un bărbat din Smârdan are nevoie de AJUTORUL NOSTRU

Apel UMANITAR/ Un bărbat din Smârdan are nevoie de AJUTORUL NOSTRU
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Săptămâna trecută v-am prezentat cazul unui gălăţean din comuna Smârdan, în vârstă de 57 de ani, cu o infecţie gravă la esofag. Soţia lui, Dumitra Radu, ne-a spus că, din cauza gazelor din mina şi cocseria unde a lucrat, s-a îmbolnăvit şi a fost operat de două ori, la Bucureşti. Însă starea lui de sănătate s-a înrăutăţit, din luna noiembrie. „Medicii ne-au spus că, în esofag, i-a crescut o bucată de carne, care îl sufocă. Ne-au asigurat că nu este cancer, dar de zile întregi nu poate să mănânce, de-abia înghite lichide. Doar cu câte puţin lapte pot să-l mai hrănesc acum, să nu moară de foame. Nu ştiu cât mai rezistă”, explică femeia.

Dumitra Radu are nevoie de 1.000 de lei pentru a-l duce pe bărbat la Bucureşti, unde va fi operat gratuit. Până acum, gălăţenii cu suflet mare au donat 800 de lei, fie că au venit la redacţie şi au lăsat banii, fie că au mers direct acasă la familie.

Toţi cei care vor să contribuie la adunarea sumei de 200 de lei, atât cât mai este nevoie măcar pentru asigurarea transportului, pot veni la redacţia „Viaţa liberă”, de pe strada Domnească, nr. 68, sau pot suna la 0746.332.283, numărul de telefon al doamnei Dumitra Radu.

 

 

Citit 1021 ori Ultima modificare Duminică, 25 Iunie 2023 06:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.