LOCURI DE MUNCĂ/ Germania caută POŞTAŞI români. Salariu - 2.000 de EURO

LOCURI DE MUNCĂ/ Germania caută POŞTAŞI români. Salariu - 2.000 de EURO
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poşta germană din Stuttgart doreşte să angajeze 15 poştaşi din ţara noastră. "Se efectuează servicii poştale, curierat, predare de colete şi scrisori la destinaţie în zona Stuttgart, utilizându-se mijloace de transport adecvate (auto şi biciclete). Candidatul trebuie să aibă cunoştinţe bune de limba germană (scris, vorbit, citit) - nivel B1, permis de conducere categoria B, condiţie fizică bună, rezistenţă la vreme ploioasă", sunt principalele precizări despre posturile vacante.

Dacă în România salariul unui poştaş este între 1.000 şi 2.000 de lei, în Germania el va primi 2.000 de euro. Contractul se muncă va fi semnat pentru o perioadă determinată de şase luni, cu posibilitatea prelungirii pe perioadă nedeterminată. Persoanele care vor fi selectate primesc sprijin pentru găsirea unei locuinţe în zona Stuttgart, iar cele care-şi găsesc singure un loc unde să stea vor beneficia de anumite avantaje din partea angajatorului.

Gălăţenii interesaţi de ocuparea unuia dintre aceste posturi îşi pot depune dosarul la sediul AJOFM Galaţi, până pe 15 martie, ori pot trimite CV în limba germană, însoţit de actele de studii, pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

CITEŞTE ŞI: LOCURI DE MUNCĂ/ Peste 1.500 de posturi în străinătate

Citit 6841 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Ianuarie 2015 17:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.