MĂRIRI DE SALARII în învăţământ. AFLĂ de când

MĂRIRI DE SALARII în învăţământ. AFLĂ de când
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Personalul nedidactic din învăţământul gălăţean va beneficia de o majorare de 12 la sută a salariilor, începând cu 1 iulie. Va fi emisă o Ordonanţă de Urgenţă de modificare a Legii nr. 63/2011, de prevederile acesteia urmând a beneficia doar personalului nedidactic, de la 1 iulie. Personalul didactic va beneficia, de asemenea, de o majorare salarială de la 1 septembrie, cu 5 la sută.

Decizia vine ca urmare a întâlnirii, de la sfârşitul săptămânii trecute, dintre liderii federaţiilor din învăţământ şi reprezentanţii Guvernului României, respectiv, ministrul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice (MECS), Sorin Câmpeanu, ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, ministrul Muncii, Rovana Plumb, ministrul pentru Dialog Social, Liviu Pop, secretarul de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei, Alina Cazanacli. Întâlnirea a fost organizată pentru evaluarea modului de aplicare a prevederilor Acordului semnat de Guvern cu partea sindicală în data de 27 octombrie 2014.

Personalul nedidactic din învăţământ va beneficia atât de majorarea salariului minim, cât şi de această creştere de 12 la sută.


CITEŞTE ŞI: PROFESORII, nemulţumiţi şi REVOLTAŢI. AFLĂ de ce

Citit 2395 ori Ultima modificare Marți, 05 Mai 2015 16:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.