Curs internaţional despre cancer, la Galaţi

Curs internaţional despre cancer, la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Miercuri, puţin după ora 9.00, a început la Galaţi, în amfiteatrul Spitalului Clinic de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei” din Galaţi, cursul cu participare internaţională „Tratamentul cancerului colorectal”.

Evenimentul s-a bucurat de participarea profesorului dr. N. Grassi, de la Facultatea de Medicină din cadrul Universităţii din Palermo, invitat să conferenţieze.

A doua parte a cursului care abordează o tematică foarte largă se va desfăşura astăzi, tot cu începere de la ora 9.00.

Potrivit programului afişat în incinta Spitalului de Urgenţă, lectorii cursului internaţional invitaţi la Galaţi de la diferite facultăţi din ţară sunt: prof. dr. Nicolae Iordache, de la Universitatea de Medicină şi Farmacie (U.M.F) „Carol Davila” din Bucureşti, prof. dr. Firmilian Calotă, de la U.M.F. Craiova şi prof. dr. Cristian Dragomir de la U.M.F. „Gr. T. Popa” din Iaşi.

Profesorul dr. Dorel Firescu, prof, dr. Nicolae Bacalbaşa, şefii de lucrări - dr. Mihaela Debita, dr. Iulian Constantin, dr. Gica Chebac – şi dr. Laura Rebegea şi dr. Rodica Vasile sunt lectorii cursului din partea Facultăţii de Medicină şi Farmacie din Galaţi şi a Spitalului Clinic de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei”.

Citit 989 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.