Opoziţie la DRUMUL PRIN CURTEA Poliţiei de Frontieră din Galaţi. VEZI dacă se va mai AMENAJA această CALE DE ACCES

Opoziţie la DRUMUL PRIN CURTEA Poliţiei de Frontieră din Galaţi. VEZI dacă se va mai AMENAJA această CALE DE ACCES
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Surprinzător, artera de legătură dintre bulevardul Dunărea şi strada Victor Vâlcovici, prin curtea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră, pe care Primăria Galaţi trebuie să o amenajeze în următorii cinci ani, îi nemulţumeşte pe unii gălăţeni. Este vorba despre locatarii unei scări de bloc din apropiere, care nu sunt deloc încântaţi, aceştia considerând că străpungerea le va aduce un trafic neplăcut.

Autorităţile sunt, însă, ferme şi susţin că investiţia se va realiza: „Un oraş se gestionează din punct de vedere al majorităţii, nu al minorităţilor", ne-a declarat administratorul public al Galaţiului, Aurel Vlaicu.

Despre realizarea acestui drum prin curtea Poliţiei de Frontieră aţi citit de nenumărate ori în ziarul "Viaţa liberă". După cinci solicitări ale Consiliului Local, prima formulată în 2005, celelalte în perioada 2013-2015, Guvernul României a atribuit suprafaţa de teren de care Primăria Galaţi are nevoie pentru a realiza un drum de acces prin curtea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră. Dar cu o condiţie. Guvernul a impus un termen pentru a realiza investiţia, altfel ne ia pământul înapoi. Pentru mai multe DETALII, CLICK AICI.

Citit 2212 ori Ultima modificare Vineri, 02 Octombrie 2015 16:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.