UPDATE - TEROARE ÎN PARIS/ Unul dintre cei DOI ROMÂNI ucişi este TULCEAN

UPDATE - TEROARE ÎN PARIS/ Unul dintre cei DOI ROMÂNI ucişi este TULCEAN
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Doi tineri din România se află printre cele 128 de victime ale atacurilor teroriste care au avut loc vineri seară în Paris. Oficialităţile din România au confirmat că este vorba despre Ciprian Calciu (32 de ani), din Tulcea, şi Mariana Lăcrămioara Pop (29 de ani). Cei doi tineri, care munceau la Paris, ar fi fost ucişi în barul La Belle Equipe, în arondismentul 11. În urma atacului teroriştilor, 18 persoane care se aflau în local au murit. Cunoscuţii spun că tinerii participau la o aniversare şi au căzut sub ploaia de gloanţe. Copilul  lor de un an şi jumătate era acasă, cu bunica din partea mamei, potrivit actualmm.ro. Lăcrămioara, după cum spun apropaţii, mai are o fetiţă în vârstă de 11 an, dintr-o altă relaţie. Sursa foto: evz.ro


UPDATE, sâmbătă, ora 14,40/ MAE a anunțat decesul a doi cetățeni români în atacurile de vineri de la Paris.


UPDATE, sâmbătă, ora 14,05„Ministerul Afacerilor Externe precizează că un cetăţean român a fost rănit uşor în atacurile survenite în cursul nopţii în capitala Franţei. Persoana în cauza a primit îngrijiri la un spital din Paris şi, în cursul dimineţii, a fost externată. Ministerul Afacerilor Externe depune în continuare toate eforturile pentru a verifica dacă printre victimele atacurilor din Franţa se află şi alţi cetăţeni români”, se arată într-un comunicat MAE. 


Trei zile de doliu naţional în Franţa

UPDATE, sâmbătă, ora 12,30/ Preşedintele francez Francois Hollande a decretat trei zile de doliu naţional în Franţa, în urma atentatelor comise la Paris, soldate cu aproape 130 de morţi, potrivit ziarului Le Figaro. Conform bilanţului provizoriu, cel puţin 128 de oameni au murit, iar alţi 200 au fost răniţi, 99 fiind în stare critică, în urma atacurilor teroriste comise vineri seară la Paris.


UPDATE, sâmbătă, ora 10,50/ Circa 150 de oameni și-au pierdut viața aseară în capitala Franței, în urma unui atentat terorist. Cel mai sângeros atac a avut loc la sala de spectacole Bataclan. Alte 200 de persoane au fost rănite, dintre aceastea 80 fiind în stare în gravă.

Opt teroriști au murit, șapte dintre ei luându-și singuri viața.


UPDATE, sâmbătă, ora 2,50/ Bilanțul total al atacurilor de vineri seara de la Paris s-ar putea ridica la peste 140 de morți. Sursa: Digi24


UPDATE, sâmbătă, ora 1,10/ Președintele Francois Hollande anunță că va fi declanșată starea de urgență și că Franța își închide frontierele, a relatat Digi24.


UPDATE, sâmbătă, ora 00,40/ Peste 60 de morți în acest moment. 


Cel puțin 30 de oameni au murit vineri seara, în atacuri multiple, la Paris și în apropiere de Stade de France, în nordul capitalei, iar într-o sală de spectacole din oraș au fost luați circa 100 de ostatici, a informat Prefectura de poliție.

Potrivit unui prim bilanț, trei persoane au fost ucise în exploziile din zona Stade de France, unde se desfășura meciul de fotbal dintre echipele Franței și Germaniei, iar 15 au murit în sala de spectacole Bataclan, unde au fost luați ostaticii.

 Președintele Franței, Francois Hollande, a părăsit Stade de France, unde asista la meciul de fotbal, și face "în prezent o analiză a situației la Ministerul de Interne împreună cu toate serviciile competente", au informat surse din anturajul acestuia, citate de AFP.

 

 

Citit 5660 ori Ultima modificare Luni, 16 Noiembrie 2015 19:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.