Toate ŞCOLILE gălăţene au CĂLDURĂ, deşi doar o treime au CENTRALĂ proprie

Toate ŞCOLILE gălăţene au CĂLDURĂ, deşi doar o treime au CENTRALĂ proprie
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

În cele peste 20 de unităţi de învăţământ - şcoli generale, licee şi grădiniţe - la care am sunat în cursul zilei de marţi, 24 noiembrie, ni s-a spus că nu sunt probleme în ceea ce priveşte livrarea agentului termic. Directorii unor instituţii ne-au declarat că au deja căldură de două sau chiar trei săptămâni, chiar dacă nu au centrală proprie şi sunt racordaţi la sistemul centralizat.

"Am făcut cerere pentru livrarea agentului termic. Dacă până acum caloriferele erau doar dezmorţite, astăzi se vede o îmbunătăţire a căldurii în calorifere", ne-a declarat Silviana Ciupercă, directoarea Colegiului "Aurel Vlaicu". De la Stanca Oprea, directoarea Grădiniţei "Motanul Încălţat", am aflat că în cursul zilei de marţi se rezolvaseră problemele la corpul de clădire pe care unitatea de învăţământ îl deţine la un parter de bloc din Micro 20.

De la inspectoarea generală Mioara Enache, am aflat că dintre cele 101 unităţi de învăţământ din municipiu, doar 29 au centrală proprie, restul fiind racordate la sistemul centralizat.

Citit 1097 ori Ultima modificare Marți, 24 Noiembrie 2015 17:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.