Ce cadou cumperi de Sfântul Andrei

Ce cadou cumperi de Sfântul Andrei
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Mai sunt doar câteva zile până pe 30 noiembrie, când sunt sărbătoriţi cei care poartă numele Sfântului Andrei. Deseori, ne confruntăm cu problema destul de complicată a alegerii cadoului. Pentru a vă da o mână de ajutor, am făcut o listă cu cele mai potrivite cadouri atât pentru ea, cât şi pentru el.

Daruri pentru ea

Niciodată nu dai niciodată greş dacă le oferi femeilor bijuterii. O broşă, un ceas sau o pereche de cercei vor fi mereu un cadou de efect şi la un preţ convenabil. În ultimul timp, cele mai apreciate sunt accesoriile handmade, pe care le puteţi găsi pe diferite site-uri la preţuri accesibile.

Magazinele de cosmetice vor fi zilele acestea, printre cele mai aglomerate. Un set de îngrijire personală sau de frumuseţe este un cadou potrivit. Nici parfumurile nu sunt o alegere de neglijat, bineînţeles, dacă îi cunoşti preferinţele doamnei. Preţurile sunt pentru toate buzunarele, între 35 şi 55 de lei, în supermarketuri, dar dacă vrei să o uimeşti cu un parfum de firmă ajungi să scoţi între 150 de lei şi chiar 300 de lei pentru o sticluţă, depinde de cantitate şi de marcă.

Florile rămân în continuare una dintre cele mai inspirate alegeri. Deşi sunt considerate un lux pe vreme de criză, există gălăţeni care cumpără în continuare. La florăria "Amarilia", din centru, un buchet cu trei trandafiri, frumos aranjat şi ambalat, ajunge la preţul de 60 lei, în timp ce la florăria "Lotus" un buchet aranjat într-un mod deosebit, cu hârtie tip ziar, verdeaţă şi ambalaj, costă între 35 şi 55 de lei. Cei care doresc să cumpere ceva de lungă durată, pot achiziţiona un ghiveci cu tot cu floare. Preţul acestora variază între 30 şi 60 de lei, în funcţie de tipul florii.

Dacă doriţi să cumpăraţi un cadou special îi puteţi personaliza o bijuterie din argint, un tricou, o cană sau o pernă. Costul acestora variată între 50 şi 100 de lei.

Cadouri speciale pentru el

Una din cele mai mari provocări pentru femei în general este să caute şi să cumpere cadouri pentru bărbaţi. Este cu atât mai dificil cu cât el avansează în vârstă şi gusturile i se schimbă, nu îi mai plac aceleaşi lucruri şi are noi interese. Nu există niciun ghid care să te ajute să găseşti cadoul perfect, dar întotdeauna te poţi orienta după vârstă şi nevoile care vin la pachet.

Dacă ai de gând să oferi un cadou prietenului de 20 de ani, o geantă pentru sală sau voiaj sport este o idee bună. De preferat este să fie din piele, preţul acestora variind între 100 şi 300 de lei. Dacă este pasionat de muzică îi poţi alege o pereche de căşti profesionale. Şi preţul acestora variază. Se găsesc şi sub 50 de lei, dar dacă se vrea calitate şi firmă, o pereche poate ajunge între 200 şi 500 de lei.

Pentru bărbaţii între 30 şi 50 de ani, care au atins deja pragul maturităţii şi privesc cu seriozitate spre viitor, un cadou potrivit ar fi un set de bărbierit însoţit de un aftershave.

Nici ceasurile nu sunt un cadou de neglijat pentru domni. Şi preţul acestora variază, în funcţie de firmă sau calitate. Puteţi cumpăra ceasuri la 50 de lei, dar unul de calitate ajunge la 250 de lei. Pentru cei care au bani de cheltuit, ca să impresioneze, pot cumpăra ceasuri chiar şi cu preţuri de peste 700 de lei.

Citit 2862 ori Ultima modificare Vineri, 04 Decembrie 2015 02:12

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.