GĂLĂŢENII SESIZEAZĂ/ Maşinile ABANDONATE continuă să deranjeze

GĂLĂŢENII SESIZEAZĂ/ Maşinile ABANDONATE continuă să deranjeze
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Nu există cartier în Galaţi în care să nu fie măcar o maşină abandonată într-o parcare sau mai rău, direct pe trotuarele din faţa blocului. Aceste rable au devenit fie adăpost pentru câinii maidanezi sau pentru oamenii străzii, fie o sursă de mirosuri înţepătoare, iar uneori chiar coşuri de gunoi improvizate.

În urma sesizării unor cititori am aflat că în cartierul Siderurgiştilor Vest există patru asemenea maşini care nu mai sunt folosite de cel puţin doi ani.

„În faţa blocului meu sunt patru maşini abandonate de câţiva ani. Scuza multora dintre aceşti proprietari este că plătesc impozit. Dar dacă aceştia nu mai folosesc automobilul nu înţeleg de ce trebuie să îl lase în faţa blocului. Să prindă praf?”, ne-a transmis un cititor.

Conform declaraţiei Emanuelei Turcu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi, autorităţile locale vor desfăşura o nouă campanie de strângere a vehiculelor abandonate, iar în cazul în care proprietarii nu le vor revendica, acestea vor fi dezmembrate, iar ei, amendaţi.

Citit 2618 ori Ultima modificare Luni, 14 Decembrie 2015 20:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.