Autobuzul lui Moş Crăciun, NEÎNCĂPĂTOR pentru copiii gălăţeni

Autobuzul lui Moş Crăciun, NEÎNCĂPĂTOR pentru copiii gălăţeni
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Autobuzul lui Moş Crăciun a fost luat cu asalt, ieri, la ora 12,00, de zeci de copii, bunici şi părinţi. Ideea Centrului de Iniţiativă Comunitară şi a conducerii Transurb s-a dovedit a fi una foarte dorită de copiii gălăţenilor, care au venit în număr mult mai mare decât se aşteptau organizatorii. Autobuzul a plecat din staţie, în prima cursă, de la capătul troleului din Micro 19.

Cum doritorii erau mut mai mulţi decât locurile din autobuz, mulţi copii au rămas dezamăgiţi în staţie. Unii dintre ei chiar au început să plângă de supărare. "Eu vreu să îl văd pe Moş Crăciun şi să-i spun ce-mi doresc să-mi aducă. Voi aştepta acum să vină din nou autobuzul, dar voiam să urc de prima dată", ne-a spus, printre lacrimi, o fetiţă.

Până la urmă, prichindeii care au răms în staţie au fost mai câştigaţi decât cei care au plecat să se plimbe cu autobuzul. Şi asta pentru că, din cauza aglomeraţiei, nici Moş Crăciun nu a mai reuşit să urce! Aşa că micuţii din autobuz au fost nevoiţi să se întreţină cu ajutoarele Moşului, iar la sosire au primit şi darurile aduse în sac de Moş Crăciun. Acest aspect i-a cam dezamăgit pe unii dintre micuţi, mai ales că în autobuz erau şi foarte mulţi adulţi, care, cu siguranţă, nu îşi doreau foarte tare să îi transmită mesaje Moşului. "Mi-a dat cadoul când am coborât. Eu voiam să stau de vorbă cu el, dar nu a urcat cu noi în autobuz. Sunt cam dezamăgit", ne-a mărturist unul dintre călătorii din autobuz. Alţii au fost mulţumiţi doar că l-au văzut pe Moş şi că au primit daruri. "Sunt foarte fericit că l-am văzut pe Moş Crăciun. Am primit şi dulciuri, dar mai important este Moşul", ne-a spus un puşti.

Organizatorii nu au vrut să-i dezamăgească pe micuţi, motiv pentru care au apelat la conducerea Transurb, pentru a mai aduce un autobuz. De asemenea, un al doilea Moş a fost convocat pentru a împărţi daruri. "Am mai adus un autobuz şi vom avea şi un tramvai. Galaţiul este iubit de toţi Moş Crăciunii şi de aceea toţi au rămas în Galaţi să le ofere daruri micuţilor", ne-a declarat Genica Totolici, directoarea Transurb.

Până la sosirea celui de-al doilea autobuz, micuţii au cântat colinde şi au stat de vorbă cu Moş Crăciun. Mai mult, unii dintre prichindei au ţinut morţiş să îi dea Moşului scrisorile lor, pentru a fi siguri că sub brad vor găsi exact ceea ce îşi doresc.

După ce s-au plimbat, alături de Moş, cu autobuzul, mijlocul de trsanspot a intrat pe cursă normală şi a circulat prin oraş, spre bucuria celor care nu au reuşit să ajungă la întâlnirea de la capătul troleului. Acesta a fost al patrulea an în care autobuzul lui Moş Crăciun a circulat pe străzile Galaţiului.

Citit 2203 ori Ultima modificare Joi, 24 Decembrie 2015 02:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.