VERIFICĂRI suplimentare la frontieră în perioada Sărbătorilor de Iarnă

VERIFICĂRI suplimentare la frontieră în perioada Sărbătorilor de Iarnă
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Poliţia de Frontieră, în cooperare cu celelalte instituţii care au atribuţii în punctele de trecere a frontierei, efectuează  verificări sistematice pentru cetăţenii din statele membre UE şi non-UE care tranzitează frontiera, atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire din ţară, în conformitate cu prevederile legislaţiei interne şi internaţionale.

Scopul acestor măsuri este prevenirea tranzitării frontierei de către persoane provenite din state aflate în zonele de conflict, care pot derula activităţi ce reprezintă o ameninţare reală la adresa securităţii interne şi externe.

"În acest sens, apelăm la înţelegerea celor care tranzitează frontiera în această perioadă şi precizăm că au fost dispuse toate măsurile aflate în competenţa instituţiei pentru reducerea timpilor de aşteptare", se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei. De asemenea, Poliţia de Frontieră a pus la dispoziţia participanţilor la traficul transfrontalier numărul de telefon 021.9590, unde se pot semnala diferite aspecte despre modul în care a fost efectuat controlul la trecerea frontierei, sesizările fiind preluate de către poliţiştii de frontieră care vor acţiona în consecinţă, legal, de la caz la caz.

AFLĂ care sunt RUTELE ALTERNATIVE pentru trecerea FRONTIEREI în perioada Sărbătorilor de Iarnă

Citit 1982 ori Ultima modificare Vineri, 25 Decembrie 2015 11:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.