Programul Casa Verde, un succes la Galaţi

Programul Casa Verde, un succes la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Banii puşi la dispoziţie de Administraţia Fondului de Mediu (AFM) pentru programul Casa Verde Clasic în judeţul Galaţi, valabil pentru persoanele fizice, sunt pe terminate. În primele patru zile de la startul programului, au fost depuse 248 de dosare, ceea ce înseamnă că s-au făcut solicitări de finanţare în valoare de aproximativ un milion şi jumătate de lei.

Amintim că suma iniţială disponibilă pentru judeţul Galaţi era de 1,6 milioane de lei, sumă care a fost suplimentată cu 500.000 de lei, la trei zile după startul programului. "Îi aşteptăm în continuare pe gălăţeni să îşi depună dosarele de finanţare, după programul obişnuit, de luni până joi de la 8,00 la 16,30, iar vineri de la 8,00 la 14,00", a anunţat directorul Agenţiei de Mediu Galaţi, Carmen Sandu.

Actualmente, fondul disponibil pentru Galaţi este de aproximativ 650.000 de lei, ceea ce înseamnă că mai sunt bani pentru încă 100 de dosare la Casa Verde Clasic. Asta înseamnă că gălăţenii pot solicita finanţare pentru instalarea unor sisteme de încălzire care folosesc energie regenerabilă. AFM asigură finanţări în valoare de până la 8.000 de lei de persoană. Mai multe detalii despre programul Casa Verde Clasic sunt disponibile pe site-ul www.mmediu.ro.        

Citit 1772 ori Ultima modificare Vineri, 14 Octombrie 2016 18:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.