ADOPTĂ UN SUFLET. Oferă-i lui Max o curte plină de dragoste

ADOPTĂ UN SUFLET. Oferă-i lui Max o curte plină de dragoste
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Max este un metis de Schnautzer, în vârstă de 10 ani şi 6 luni, foarte prietenos şi devotat familiei. În ultimii cinci ani a fost singurul stăpân în curte, dar poate locui cu alt căţel, dacă li se face cunoştinţă într-un ritm lent. Se ataşează foarte repede de familie şi îi place la nebunie să stea lângă piciorul mesei şi să asculte conversaţiile oamenilor. Este extrem de devotat şi de protector faţă de familie şi casă. Nu prea se înţelege bine cu copiii foarte mici, astfel că ar fi de preferat ca noii stăpâni să aibă copii peste vârsta de 13 ani, care să înţeleagă comportamentul unui câine. În rest, este foarte cuminte şi docil.

O poveste tristă

De când avea şase săptămâni, Max a trăit cu stăpâna lui în Brăila, într-o curte generoasă, având grijă şi de 4 pisicuţe. Din nefericire, stăpâna lui a rămas fără serviciu la începutul anului 2016 şi a fost forţată să vândă casa şi să se mute într-un apartament. Noii proprietarii au promis că vor avea grijă de el, cu condiţia ca stăpâna lui să îi plătească costurile de întreţinere. La nici trei săptămâni după ce aceasta s-a mutat, cei care îl cazau pe Max au chemat hingherii pentru a-l duce la adăpostul de animale din judeţul Brăila. După lungi căutări, stăpâna lui l-a găsit şi a reuşit să îl adopte la distanţă pentru o lună, cu speranţa că i se va găsi un stăpân care să aibă grijă de el. Stăpâna lui este dispusă să suporte costurile de transport şi întreţinerea lui lunară (inclusiv costurile pentru mâncare) cu condiţia ca noul  proprietar să îi ofere o viaţă bună şi o curte în care să alerge liber. 

Pentru mai multe detalii privind adopţia, o puteţi contacta pe Teodora Sava - CLICK AICI, pe Facebook, sau pe doamna Manuela, la numărul de telefon 0741083120.

Citit 1484 ori Ultima modificare Marți, 18 Octombrie 2016 19:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.