iGaming Academy organizează curs de marketing digital

iGaming Academy organizează curs de marketing digital
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În perioada 27-29 martie 2018, la Centrul de Instruire al iGaming Academy din St. Julian, Malta, se va desfaşura un curs despre marketing-ul digital, branding, campanii prin email, pagini de destinaţie, conţinut, grafică, social media şi marketing afiliat. Programat pe parcursul a doua zile, cursul are o durată efectivă de 7 ore şi se adresează operatorilor din domeniul jocurilor de noroc online şi a cazinourilor, precum şi profesioniştilor din întreaga lume. Scopul este acela de a ajuta participanţii să dezvolte abilităţi şi competenţe pentru industria gaming-ului şi să aplice strategii prin care să maximizeze castigurile online.

Pe durata cursului vor fi abordate teme cum ar fi: Configurarea şi optimizarea site-ului web pentru a genera un trafic bun, Alegerea publicului ţintă  şi abordarea acestuia, Optimizarea motorului de căutare, Crearea de conţinut care aduce trafic şi atrage potenţiali utilizatori, Marketing afiliat pentru o creştere rapidă, Realizarea paginii de destinaţie şi testarea A/ B.

iGaming Academy este parte a Conexus Group, furnizor de servicii în industria de consultanţă, personal şi formare profesională care ajută companiile la transformarea şi dezvoltarea în anumite etape ale dezvoltării corporative. Clienţii grupului primesc îndrumări şi direcţii strategice pentru fiecare afacere în parte, pentru a se asigura ca toate oportunităţile de creştere sau colaborare sunt identificate la timp şi capitalizate eficient.

iGaming Academy este divizia pentru cursuri de formare pentru dobândirea de abilităţi şi competenţe în industria gamblingului online. Cursurile sunt disponibile atât online (eLearning) cât şi la clasă. Compania are ca şi clienţi peste 40 de operatori din domeniul jocurilor de noroc din întreaga lume. În timp, de serviciile oferite de aceasta au beneficiat peste 15.000 clienti prin cursuri online şi peste 1500 prin cursuri ,,face to face”.

Cursurile furnizate de această companie sunt rezultatele muncii depuse de experţi de top din industria jocurilor online ,dar şi din afara ei, şi  respecta cerinţele de reglementare din mai multe jurisdicţii majore.

Pentru grupuri organizate cuprinzând între 10 si 100 de persoane, compania organizează cursuri la cerere. Puteţi alege unul sau mai multe din domeniul certificării, produselor gamingului online şi abordarea şi retenţia clienţilor. Dintre cursurile de conformitate amintim: Combaterea mitei, Identificarea tentativelor de fraudă şi a infractiunilor economice, Măsuri anti fraudă, Protejarea datelor personale, informatii de securitate, Formarea personalului pentru combaterea spălării de bani, Metode de protejare a plăţilor cu cardul, Verificarea identitatii sau Parierea responsabila. Din segmentul produselor din gamingul online sunt disponible cursuri legate de Iniţierea în Gamingul online, Managementul cazinourilor online şi Pariurile online de tip exchange, iar din domeniul marketingului  se pot alege unul sau mai multe dintre urmatoarele cursuri: Managementul afiliaţilor, Înţelegerea analitică a afacerii, Managementul relaţiilor cu clienţii şi Marketing-ul digital.

In situatia in care domeniul online este unul in continuă dezvoltare, în care apar noi produse care permit o mai rapidă şi eficientă prelucrare a datelor deţinute şi în care implementarea timpurie a acestora dă un avans considerabil celui care o reuseşte, continua perfecţionare a personalului reprezintă una dintre condiţiile obligatorii pentru succesul afacerii.

(P)

Citit 1239 ori Ultima modificare Vineri, 23 Martie 2018 13:12