Răzvan Burleanu, reales şef al FRF
Foto: mediafax.ro

Răzvan Burleanu, reales şef al FRF
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Miercuri, 18 aprilie 2018, Federația Română de Fotbal și-a reconfirmat președintele. Răzvan Burleanu a fost reales, cu majoritate de voturi, 168-78, în fața principalului său contracandidat, Ionuț Lupescu - fostul fotbalist al "generației de aur".

"Am certitudinea că vom continua împreună pentru pentru a duce mai departe proiectele începute împreună. Drumul parcurs îmi dă șansa să argumentez că alegerile făcute sunt cele corecte, indiferent de segmentul de care vorbim. Am simțit aportul și dedicarea dumneavoastră. Nu a fost ușor și nu va fi, dar atât timp cât ne-am angajat să reformăm fotbalul românesc e cel corect. Am reușit să consolidăm stabilitatea financiară a federației. Fără fonduri și stabilitate nu poate exista nimic, nici credibilitate", a spus Răzvan Burleanu, președintele FRF înainte de votare.

Burleanu a fost ales prima oară în martie 2014, după supremația de 24 de ani a lui Mircea Sandu. Pe lângă Lupescu și Burleanu, au mai concurat pentru şefia FRF Marcel Pușcaș (8 voturi) și Ilie Drăgan (zero voturi).

Citit 1294 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Aprilie 2018 17:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.