Mihaela Buzărnescu, accidentare teribilă la Montreal

Mihaela Buzărnescu, accidentare teribilă la Montreal
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Mihaela Buzărnescu a abandonat în turul al doilea al turneului WTA de la Montreal (Canada), dotat cu premii în valoare de 2,82 milioane dolari, în timpul meciului cu ucraineanca Elina Svitolina, cap de serie numărul 5.

Românca a suferit o accidentare la piciorul drept, în cursul setului al treilea, la scorul de 6-3, 6-7 (5), 4-3 (15-15) în favoarea adversarei sale. Cu ochii în lacrimi, Mihaela a primit îngrijiri medicale la marginea terenului, înainte de a fi scoasă din arenă într-un scaun cu rotile, în aplauzele spectatorilor, cu piciorul bandajat.

De remarcat că, la începutul game-ului anterior românca a avertizat că suprafața de joc a devenit alunecoasă din cauza picăturilor de ploaie căzute. Deși arbitra de scaun a verificat suprafața de joc, după ce românca îi ceruse intervenția, oficialul a decis că partida poate continua.

”Îmi este foarte greu să văd jucătoare care se accidentează atât de rău pe teren. Îi doresc lui Miki Buzărnescu o recuperare rapidă. Rămâi puternică!”, a fost mesajul Elinei, postat pe Twitter, după momentul accidentării Mihaelei. Conform comentatorul de la Digisport, Gabriel Morariu, Mihaela Buzărnescu a fost dusă la spital și nu are fractură. În schimb, există suspiciuni că ar putea fi o problemă la ligamente.

Ploaia a dat peste cap programul organizatorilor. Astfel, meciul dintre Simona Halep și Anastasja Pavlyuchenkova a fost întrerupt la scorul de 3-4, iar partida Sorana Cîrstea - Venus Williams, ce trebuia să înceapă la ora 1,30 (ora României), va fi reprogramat.

 

Citit 1839 ori Ultima modificare Joi, 09 August 2018 10:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.