Oțelul continuă cu punctaj maxim, Sporting a cedat spre final

Oțelul continuă cu punctaj maxim, Sporting a cedat spre final
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

UPDATE: Oţelul a învins pe Ceahlăul, la Piatra Neamţ, cu 1-0, prin golul marcat de Marius Matei în minutul 76. Sporting Lieşti a cedat cu 0-2 în partida din deplasare cu SCM Gloria Buzău, cu goluri primite în ultimul sfert de oră. Bomba etapei s-a produs la Darabani, unde echipa locală Sănătatea a învins una dintre pretendentele la promovare, Ştiinţa Miroslava, scor 2-0

Echipa de fotbal SC Oțelul Galați va juca, astăzi, de la ora 17,00, în deplasare la Piatra Neamț, cu formația Ceahlăul, într-un meci contând pentru etapa a treia din Liga 3. Partida este o reeditare a ”derbiului Moldovei” din vremea când ambele echipe se aflau în prima ligă. Gălățenii se află pe primul loc în serie, cu 6 puncte și un golaveraj foarte bun (8-0), după victoriile cu CSM Pașcani (1-0, în deplasare) și Sănătatea Darabani (7-0, pe teren propriu), în timp ce adversarii se află pe locul 9, cu o singură victorie, în fața formației Sporting Liești (2-1).

SC Oțelul devine pe zi ce trece tot mai unit, fapt ce le dă încredere sportivilor. ”Simt și sunt încrezător că formăm un grup unit. Știm ce o să ne aștepte, suntem bucuroși că am obținut victoria (n.r. cu Sănătatea Barabani), ea poate aduce alte victorii. Toate adversarele sunt foarte bine pregătite, mai ales în Liga 3, unde jocul este altul. O să întâlnim terenuri proaste și echipe care să se apere și ne va fi greu să le desfacem”, a declarat Andrei Bordieanu, jucător la SC Oțelul.

Pentru Oțelul mai urmează un examen dificil, săptămâna viitoare, pe teren propriu, când va întâlni echipa SCM Gloria Buzău, contracandidată directă la promovarea în Liga 2.

A doua echipă din județ, angrenată în campionatul Ligii 3, Sporting Liești va juca, astăzi, la SCM Gloria Buzău, locul 2, la egalitate cu Oțelul, departajarea fiind făcută la golaveraj (6-2).

Citit 3932 ori Ultima modificare Luni, 10 Septembrie 2018 13:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.