Phoenix, printre cele mai bune echipe la Cupa Transilvaniei

Phoenix, printre cele mai bune echipe la Cupa Transilvaniei
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Echipa de minibaschet fete (grupa 2007) antrenată de Iuliana Adina Miron a încheiat turneul "Cupa Transilvaniei" de la Tg. Mureș pe locul 5. "Cupa Transilvaniei" este unul dintre cele mai puternice turnee la această categorie de vârstă, la care au participat zece echipe din țară.

Phoenix a înregistrat următoarele rezultatele: 20-22 cu Gladius 1 Tg. Mureș, 39-10 cu ACS Dan Dacian 2 București, 13-9 cu Napoca Basket School, 16-23 cu Sportul Studențesc, în grupă, 20-7 cu Școala de Baschet Ghiță Mureșan, în grupa 5-8, și 26-16 cu Napoca Basket School, în finala pentru locul 5-6.

Lotul de jucătoare al echipei gălăţene: Roxana Andreea Bucur, Silvia Nicoleta Buțurcă, Alessia Claudia Dinu, Ana Maria Carp, Ștefania Balaș, Alexandra Caramatescu, Andreea Miruna Chingă, Lavinia Maria Gheorghe, Alecsandra Elena Nacu, Daniela Geanina Mititelu, Cristina Amărioarei, Elena Alesia Cristea.

"Am căutat la turneul acesta să vedem exact ce mai avem de îmbunătăţit, experienţa jocului pe care trebuie să o căpătăm. Clar le-am creat probleme tuturor echipelor pe care le-am întâlnit şi puteam urca pe podium, dar am pierdut primul meci, am avut emoţii la început, a fost greu cu acomodarea, am revenit în ultimele două sferturi, dar am cedat la limită. A fost o luptă aprigă la fiecare meci, au alergat, au sărit pe minge, s-au lovit, s-au încurajat atât din teren cât şi de pe bancă şi au înţeles că cea mai bună hotărâre e luată pentru a aduce succesul echipei, au şi plâns...! Asta înseamnă echipă! Să nu uităm că sunt copii şi toate lumea pune presiune pe ele, fie pentru şcoală, fie pentru baschet, pentru toate activităţile pe care le desfăşoară, pentru că fără să vrem tindem spre perfecţiune. Au fost minunate la turneul acesta. Au muncit, au marcat majoritatea şi sunt mândră de ele. Le mulțumesc părinților pentru încredere și sprijin", a declarat antrenoarea Iuliana Adina Miron, pentru pagina oficială a clubului Phoenix.

Altfel, echipa de seniori a CSM Phoenix CSU va juca, sâmbătă, în deplasare, cu formația ABC Athletic Constanța, în cadrul grupei locurilor 7-12 a Ligii Naționale.

Citit 1576 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Februarie 2019 18:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.