Înfrângere la mare luptă în derbiul Dunării de Jos
Foto: Sorin Pană (Sportul Ilustrat)

Înfrângere la mare luptă în derbiul Dunării de Jos
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

UPDATE, 4 martie 2019 | Echipa feminină de handbal CSM Galaţi a pierdut, duminică, 3 martie 2019 cu scorul de 24-20, partida din deplasare cu HC Dunărea Brăila, disputată în cadrul etapei a 18-a din Liga Naţională.

Formaţia gălăţeană s-a luptat cu multă ardoare pentru a scoate rezultatul cu care să scape de ultimul loc, dar eforturile i-au fost barate şi de unele decizii ostile ale arbitrilor şi nu numai. Observatorul a intervenit şi a dictat eliminare în tabăra gălăţeană pentru că la schimbare "s-a depăşit linia cu trei centimetri", în două rânduri arbitrii au decis eliminări pentru comentarii ale jucătoarelor departe de a putea fi încadrate la capitolul proteste şi multe altele, ce au făcut ca suporterii gălăţeni prezenţi la meci să aibă senzaţia de deja-vu, cu încă proaspăta amintire a partidei de acasă cu Minaur, pierdută în aceeaşi manieră.

În prima repriză, gazdele au luat un avans de patru goluri, pe care CSM Galaţi a reuşit să-l remonteze în partea a doua, egalând la 14 în minutul 43, dar mai mult nu s-a putut.

În ciuda rezultatului nefavorabil, Alexandrina Soare, antrenoarea echipei gălăţene, şi-a lăudat jucătoarele. "Fetele au făcut un joc bun, le felicit pentru modul în care s-au luptat. Puteam să câştigăm, dacă nu existau factorii externi, care au avut un mare cuvânt de spus. Mă bucură multe aspecte văzute la acest meci, care ne dau speranţe. Fetele sunt în creştere de formă, apărarea este mai agresivă şi mai exactă, marcăm mai mult pe contraatac, care poate fi arma cu care să reuşim să ieşim din această situaţie. Totul în condiţii de mare efort, pentru că n-a fost Denisa Şelever, accidentată, Mădălina Conachi a tras de ea cu dureri la genunchi, Tamara Bokarici a jucat cu dureri la spate, nici nu s-a antrenat toată săptămâna, iar Daciana Balaban s-a străduit cu glezna umflată. Chiar şi aşa, au rezistat şi ar fi meritat din plin alt deznodământ", a spus Alexandrina Soare.

CSM Galaţi continuă să fie pe locul 13, primul direct retrogradabil, cu un singur punct mai puţin faţă de "U" Cluj, echipă aflată pe locul 12, ce duce la baraj.

În runda următoare, gălăţencele au o misiune aproape imposibilă, urmând să joace pe teren propriu, joi, 7 martie 2019, de la ora 12,00, cu prima clasată, SCM Rm. Vâlcea.


CSM Galați, derbi la Brăila. Echipa de handbal CSM Galați va juca, duminică, 3 martie 2019, ora 18,00, în deplasare, în derbiul Dunării de Jos, cu HC Dunărea Brăila. În clasament, gălățencele se află pe ultimul loc - 13, singurul retrogradabil, cu 5 puncte.

(2 martie 2019)

Citit 2118 ori Ultima modificare Marți, 05 Martie 2019 08:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.