Medicina Tg. Mureş şi „U” Cluj, adversarele CSU Metal

Medicina Tg. Mureş şi „U” Cluj, adversarele CSU Metal
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* CSU Metal joacă, astăzi, la Tg. Mureş, cu echipa locală CSU Medicina * Duminică, de la ora 11, „U” Cluj – CSU Metal *

Campionatul primului eşalon de volei feminin programează, astăzi, noi partide – cele ale etapei a 15-a.

Voleibalistele de la CSU Metal Galaţi au, în această perioadă, un program extrem de încărcat. Meciurile din campionat, precum şi cele din competiţia continentală, se succed cu repeziciune într-un interval mic de timp.

Astăzi, fetele noastre vor juca la Tg. Mureş, cu formaţia locală CSU Medicina (ora 14). Întâlnirea va fi condusă de cuplul de arbitri Gigi Dumitru (Baia Mare) – Valentin Besoi (Rm. Vâlcea).

Profitând de prezenţa în zonă, gălăţencele vor juca şi duminică un meci – în devans - cu „U” Cluj (ora 11.00, Sala Sporturilor „H. Demian” din Cluj).

Începând de luni vor continua obişnuitele antrenamente, la Galaţi. În weekendul viitor (sâmbătă, 6 februarie), CSU Metal va întâlni, pe propriul teren, pe Dinamo Bucureşti. Un derbi autentic, cu un adversar tradiţional şi înverşunat, căruia gălăţencele i-au „suflat” trei titluri de campioane şi trei Cupe!

După acest meci nu va fi vreme de răgaz, pentru că pe 10 februarie este programat primul meci – cel cu Fenerbahce Istanbul, din faza a doua a Champions League (returul fiind programat pe 18 februarie, la Istanbul).

Pentru confruntările de astăzi şi mâine, de la Tg. Mureş şi Cluj, a făcut deplasarea următorul lot de jucătoare: Daiana Mureşan, Alexandra Trică, Nneka Onyejekwe, Sabina Miclea, Sonja Borovinşek, Suzana Cebici, Olga Tocko, Jelena Alajbeg, Milena Sadurek şi Mira Golubovici.

S-a renunţat la serviciile celor două foarte tinere jucătoare – Iulia Cazamir şi Ana Maria Berdilă – care au fost lăsate la echipa de cadete, întrucât duminică vor susţine meciul derbi al seriei, în deplasare, cu CSS Buzău.

Lipseşte, de asemenea, din lotul pentru întâlnirile din Ardeal, venezueleanca Veronica Gomez – indisponibilă pentru o perioadă mai îndelungată.

Citit 694 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.