„Oţelarii”, o zi fără bagaje!

„Oţelarii”, o zi fără bagaje!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Unii dintre jucătorii Oţelului au constatat, la revenirea pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă”, că le lipsesc catrafusele * Lăsate în sudul Turciei, din cauza aglomeraţiei din cala avionului, bagajele le-au fost returnate sâmbătă seara *

Au crezut că-i o glumă

„Unde staţi, măi, n-aţi auzit că nu ne-au venit genţile?” Astfel au primit vestea jucătorii Oţelului ale căror bagaje au rămas încă o zi în sudul Turciei.

Erau la ieşirea din Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” şi nu le venea să creadă că trebuie să depună memoriu şi să se roage la Cel de Sus pentru a reintra în posesia propriilor bunuri.

Unii dintre roş-alb-albaştri auziseră în avion, pe timpul cursei, că o parte dintre calabalâcuri ratase cala, din cauza aglomeraţiei, însă au crezut că-i doar o glumă.

„Am toate schimburile acolo, iar cadourile cred că sunt deja pierdute”, a fost prima reacţie a unora dintre fotbaliştii „oţelari”, Marian Cârjă şi Milan Perendija fiind doi dintre aşa-zişii păgubaşi.  

Perendija a dormit la colegi

Fundaşul sârb Perendija avea şi cheile în geamantanul rămas la malul Mării Mediterane, aşa că vineri seară, la reîntoarcerea din cantonamentul de pe tărâm turcesc, a dormit la colegul său Liviu Antal.

„Staţi liniştiţi, până luni se rezolvă problema”, i-au anunţat oficialii gălăţeni care se interesaseră de această problemă, nu numai bagajele anumitor jucători rămânând pe dinafară, ci şi majoritatea materialelor echipei dunărene (mingi, tricouri, instrumente de antrenament).

Lipseau însă bagaje şi din tabăra lui FC Timişoara, FC Braşov şi Steaua Bucureşti, formaţii care călătoriseră alături de delegaţia Oţelului.

„Măcar nu suntem singurii”, s-au consolat elevii lui Dorinel Munteanu, iar sâmbătă seara lucrurile le-au fost înapoiate de compania aeronautică din Turcia care le produsese disconfortul.  

Soţia lui Dorinel, în Galaţi

Ieri, de Valentine’s Day, fotbaliştii echipei locale de Liga I au susţinut primul antrenament după perioada de pregătire din Antalya, vineri fiind programat meciul cu Internaţional Curtea de Argeş, în etapa a XVIII-a a campionatului.

Nici tehnicianul Dorinel Munteanu n-a stat acasă de ziua îndrăgostiţilor, chiar dacă soţia sa, care locuieşte la Koln, a sosit în Galaţi pentru a-i fi alături câteva zile.

„Pregătirea nu s-a încheiat, trebuie să fim cât mai în formă la ora primului joc oficial pe 2010. Soţia mea îmi poartă mereu noroc”, a comentat fostul internaţional. 

Explicaţie foto: Sergiu Costin s-a numărat printre jucătorii norocoşi: lui i-a sosit geanta la timp la revenirea din Antalya  

Citit 1183 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.