Oţelul ignoră intemperiile

Oţelul ignoră intemperiile
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Marius Stan, şeful clubului local de Liga I, nu se gândeşte nici acum la amânarea returului, deşi terenul arenei din Ţiglina III a fost acoperit de zăpadă * Pentru vineri, la ora jocului cu Internaţional Curtea de Argeş, sunt prognozate 5 °C şi ploaie *

„Se va putea juca fotbal”

Ninsoarea abătută ieri peste Galaţi nu i-a speriat pe conducătorii Clubului de Fotbal Oţelul, chiar dacă vineri, 19 februarie, este programat primul meci oficial pe 2010, şi chiar în propriul fief.

„Nu se pune problema amânării returului, aşa cum se vorbea şi acum o săptămână. Terenurile pot fi curăţate, iar fotbal se va putea juca, veţi vedea”, este de părere Marius Stan, directorul general al grupării roş-alb-albastre.

Gazonul arenei din Ţiglina III a fost acoperit ieri cu un strat consistent de zăpadă după ce la sfârşitul săptămânii trecute se mai curăţase. De astăzi însă şi până vineri sunt anunţate ploi, aşa că „oţelarii” îşi freacă bucuroşi mâinile.

„Nu va fi mocirlă”

„Nu punem lopeţile pe teren pentru că l-am strica, iar zăpada din această iarnă i-a prins foarte bine. Dacă temperaturile vor fi pozitive, aşa cum anunţă meteorologii, vom topi zăpada cu apă şi, la ora meciului cu Internaţional, iar vineri, la ora 14.00, se va putea juca în condiţii foarte bune”, adaugă conducătorul clubului dunărean.

Vineri, conform Agenţiei Naţionale de Meteorologie, la Galaţi vor fi 4-5 °C şi va ploua destul de zdravăn, aşa că varianta topirii dirijate a omătului n-ar mai fi necesară.

Şi totuşi, nu cumva zăpada din aceste zile se va transforma în noroi la partida de la sfârşitul săptămânii?

„Este exclus, deoarece sistemul nostru de drenaj funcţionează, deci nu va fi mocirlă”, răspunde Stan. 

N-au atins propriul gazon!

Interesant este faptul că elevii lui Dorinel Munteanu n-au călcat încă în 2010 pe iarba suprafeţei de pe Stadionul „Oţelul”, tocmai pentru a o proteja.

Pe terenul II al aceleiaşi baze au alergat doar câteva zile în luna ianuarie pentru ca, după cantonamentul din Poiana Braşov, când Galaţiul era proaspăt nins, să se pregătească numai pe sinteticul de pe „Siderurgistul”.

Ieri, trupa „oţelară” urma să se antreneze pe stadionul de lângă Spitalul de Pediatrie, dar răzbunarea iernii a gonit-o tot pe iarba de plastic din Valea Ţiglinei.

Explicaţie foto: Stadionul „Oţelul” era şi ieri cuprins de alb

Citit 1461 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.