Galațiul vrea bătaie!

Galațiul vrea bătaie!
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Marea finală a sezonului 2023 din Dynamite Fighting Show (kickboxing) are loc la Patinoarul "Dunărea" din Galați, vineri seară, cu începere de la ora 18:00. Biletele au fost deja epuizate, ceea ce înseamnă că evenimentul a atras câteva mii de oameni dispuși să plătească pentru a urmări un astfel de sport, ceea ce ne duce cu gândul că Galațiul vrea să vadă bătaie.

Între protagoniștii din ring se va afla și un gălățean, Marian Lăpușneanu, cu un bilanț foarte bun până acum în precedentele lupte, având 34 de victorii. Acesta se va lupta cu un sportiv de kickboxing talentat, din noul val, Andrei Varga.

Main-eventul se pare că va fi duelul dintre Florin Lambagiu și Ștefan Orza. Lista celorlalte dueluri se prezintă astfel: Ionuț Iancu - Florin Ivănoaie, Valentin Mavrodin - Călin Petrișor, Dănuț Hurduc - Cosmin Bucovinean, Bogdan Năstase - Mahmoud Hassan (Egipt), Mike - Kenzo și Cezar Buzdugan - Daniel Moldoveanu.

Nu este pentru prima oară când astfel de mari gale se desfășoară la Galați. Iar apetitul pentru asemenea evenimente încă există în rândul gălățenilor pasionați de sporturile de contact.

Citit 1326 ori Ultima modificare Vineri, 15 Decembrie 2023 17:17

1 comentariu

  • postat de Bombardier cult , educat si civilizat !
    Miercuri, 13 Decembrie 2023 17:32
    84.117.46.***
    E mai usor sa te uiti la bataie decat sa citesti o carte sau sa inveti limba engleza !
    2
    11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.