Dorinel Munteanu, sancţionat pentru aluzia rasistă la adresa fanilor Rapidului

Dorinel Munteanu, sancţionat pentru aluzia rasistă la adresa fanilor Rapidului
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a decis, miercuri, penalizarea tehnicianului Dorinel Munteanu cu 4.500 de lei, pentru o aluzie rasistă despre suporterii Rapidului. La finalul confruntării Rapid - Oţelul Galaţi (scor 2-1), din etapa a 24-a a Supeligii, Dorinel Munteanu i-a numit "bronzaţi" pe fanii rapidişti cu care intrase în conflict pe parcursul partidei.

După meciul disputat pe 3 februarie 2024, antrenorul formaţiei Oţelul Galaţi s-a scuzat pentru folosirea cuvântului "bronzați" la adresa suporterilor rapidişti, însă Comisia de Disciplină nu l-a iertat pe antrenorul gălățenilor. Dorinel Munteanu a primit şi un avertisment.

Procesul a durat foarte mult pentru că formaţia gălăţeană a contestat acuzațiile în diferite moduri. Toate solicitările celor de la Oţelul au fost însă respinse.

Tot miercuri, s-au decis sancţiuni pentru întârzierea startului jocului şi lipsa jucătorilor la interviuri la partida FCU Craiova 1948 - Oţelul (scor 1-2), de pe 31 martie. Astfel, FCU a primit o penalitate sportivă de 10.000 de lei, iar Oţelul Galaţi o penalitate sportivă de 5.000 de lei.

Citit 2782 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Aprilie 2024 22:12

1 comentariu

  • postat de Relache
    Joi, 04 Aprilie 2024 07:49
    194.105.20.***
    Sa plateasca, are de unde!
    3
    2

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro