Cristi Munteanu - președinte interimar la SC Oţelul

Cristi Munteanu - președinte interimar la SC Oţelul
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Cristian Marian Munteanu, managerul general al ACS Suporter Club Oțelul Galați, a fost ales, marţi, 2 aprilie, în cadrul Adunării Generale Extraordinare a grupării, în funcţia de președinte al Consiliului Director Interimar.

Tot la Adunarea Generală de marţi, Cristian Dăuceanu a fost votat vicepreședinte al Consiliului Director Interimar, iar Mihai Viorel Duda a fost desemnat secretar al Consiliului Director Interimar.

Pe perioada exercitării funcției de președinte interimar, Cristi Munteanu s-a suspendat din postul de manager general, pe care îl ocupă în cadrul clubului.

Principalul obiectiv al acestei conduceri interimare este organizarea de alegeri pentru stabilirea unui Consiliu Director cu puteri depline.

Citit 3047 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Aprilie 2024 19:37

2 comentarii

  • postat de Roman
    Joi, 04 Aprilie 2024 22:20
    5.13.215.***
    Dacă vreți un club profesionist căutați sponsori credibili nu paiațe.Daca vreți locuri călduțe ptr voi scăldați o în continuare.
    1
    0
  • postat de Gregorio
    Joi, 04 Aprilie 2024 03:15
    5.13.217.***
    Mimi, m-ai lasa-ne cu suspiciunile și interesele tale, La munca ..
    .
    1
    1

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro