Oțelul - FC Hermannstadt, la capătul unei serii infernale de cinci meciuri în 16 zile

Oțelul - FC Hermannstadt, la capătul unei serii infernale de cinci meciuri în 16 zile
Evaluaţi acest articol
(25 voturi)

Gălățenii au de jucat ultima partidă din calupul extrem de aglomerat din ultimele trei săptămâni, în care au fost programate meciuri din trei în trei zile

Jocul Oțelul - FC Hermannstadt, programat duminică, ora 13.30, pe Stadionul "Oțelul", va fi al cincilea meci în 16 zile pentru echipa lui Dorinel Munteanu. În ciuda eșecului de la Arad, 1-3 cu UTA, echipa roș-alb-albastră s-a descurcat foarte bine în toată această perioadă, în care a obținut calificarea în finala "Cupei României" şi se află în plină luptă pentru câștigarea fazei de play-out, fără a avea grija retrogradării. În plus, înainte de această serie aglomerată, a mai fost o perioadă cu trei partide în nouă zile.

Înaintea meciului cu sibienii de duminică, Oțelul se află pe locul 9 (al treilea din play-out), cu 30 de puncte, cu unul sub FC Hermannstadt și UTA (locurile 7-8). Adevărata luptă a Oțelului se duce în faza de play-out cu "U" Cluj, care are 29 de puncte, în ideea în care ar putea fi duel de baraj pentru Conference League, în cazul în care trupa lui Dorinel Munteanu ratează câștigarea Cupei. Atunci echipa mai bine clasată între cele două va avea ocazia să joace barajul pe propriul teren. Hermannstadt, UTA şi Petrolul, celelalte echipe din fruntea fazei de play-out, n-au dreptul de a participa în cupele europene, așa că nu contează în luptă.

Meci bun la Arad, rezultat nedrept

Oțelul a jucat foarte bine la Arad, cu UTA, în primele 60 de minute, în care doar neșansa și lipsa inspirației în fața porții adverse au făcut ca scorul pe tabelă să rămână 0-0. Deschiderea de scor a arădenilor a fost contrară cursului jocului, iar de acolo a fost mult mai ușor pentru gazde să gestioneze fazele de contraatac.

Comentatorul de la Prima Sport a remarcat în direct, în momentul deschiderii scorului, că este pentru prima dată când UTA leagă două pase în jumătatea de teren adversă. Aceasta este o dovadă a jocului bun prestat de gălățeni până la acel moment.

Scorul s-a dus la 3-0, foarte drastic pentru ceea ce s-a jucat, iar Cisotti a salvat onoarea cu un gol în prelungiri, pentru 3-1 la final

"Îmi este greu să cred că am pierdut acest joc, pentru că l-am controlat. Am făcut o repriză foarte bună, dar nu am reușit să marcăm. Știam că adversarul este foarte periculos pe contraatac, speculează orice greșeală. La primul gol a fost o greșeală de curtea școlii, jucătorii nu au fost concentrați. Sigur, cu aceste greșeli am avantajat echipa gazdă, care se bucură acum de cele trei puncte. Dezamăgirea e mare, pentru că am făcut o partidă bună. Am luat goluri pe greșeli personale și pe pierderea balonului foarte ușor. Rămân trei meciuri și finala Cupei. Vedem ce vom face", a spus Munteanu, la finalul partidei de la Arad.

După meciul de duminică, Oțelul mai are de jucat două partide de campionat: la Ploiești, cu Petrolul (5 mai, în prima zi de Paște) și cu FC Botoșani, la Galaţi (11 mai). Apoi este de jucat marele meci al finalei "Cupei României", cu Corvinul, pe 15 mai, la Sibiu.

Citit 7124 ori Ultima modificare Duminică, 28 Aprilie 2024 15:48

7 comentarii

  • postat de Puiu
    Duminică, 28 Aprilie 2024 14:29
    5.13.223.***
    Dar unde este galaria??
    0
    3
  • postat de Mario
    Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 17:56
    89.137.136.***
    La ăștia din Sibiu,ar tb să le dăm cu terenul în cap,au câștigat la scor cu ajutorul arbitrilor,când am jucat la ei,nu sunt vreo sculă
    de echipă,apoi am căzut psihic și n am putut evita înfrângerea,o să ne luăm revanșa mâine,mai sunt puține jocuri și fiecare pct contează,ptr atingerea obiectivului
    0
    17
  • postat de asta e viata noastra
    Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 16:25
    89.39.81.***
    daca la otelul nu o sa vina un investitor serios, cu bani, lucru ce in romania e greu, pacat de aceasta echipa. pe bani publici nu se face performanta doar parandarat...traim din pacate intr-o lume a mizeriei si nesimtirii si golaniei.
    1
    21
  • postat de Otelul club fără perspective
    Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 16:16
    93.120.27.***
    Asc otelul e o entitate ce de fapt nu exista ca exprimare de intenții. Este doar pe hirtie ca PSD Galați sa bage bani. Acolo e dorinel, Cristi, doamna ce fac bani mulți. De ce nu vrea nimeni sa sponsorizeze? Eu bag bani și alții și iau. Otelul e pe ducă. La anu bani putini dorinel pleacă cu doamna.
    17
    7
  • postat de Cu multa supărare, e adevăr.
    Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 15:53
    185.123.143.***
    Cu mare părere de rău va spun ca jucătorii otelului nu vor mai cistiga nici un meci. Se vede... Nu mai pot. Dorinel nu a știut sa ducă echipa la nivel maxim acum, cind e adevărul în fotbal. Dorinel pe dorința de bani a îngropat clubul. E a lui. Face ce vrea... E pe viata.
    23
    1
  • postat de Cu suparare
    Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 14:49
    91.207.102.***
    Otelul de acum nu mai cistiga. Jucătorii sint extenuati.... Nu trebuie sa fii specialist. Se vede din joc.
    18
    3
  • postat de Razzy
    Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 14:00
    5.13.133.***
    Infernal intr-adevar, saracutii. Mare scofala pt un sportiv sa alerge 90 minute la 3 zile... trebuie sa primeasca cate o statuie gen Oscar. Performante oricum nu prea inregistreaza aceasta echipa, totul e bazat pe noroc la ei...
    19
    7

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro