Flori de Oţel(ul)

Flori de Oţel(ul)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Echipa antrenată de Dorinel Munteanu le-a făcut aseară marcaj doamnelor şi domnişoarelor care se aflau la hipermarketul Real * „Vai, sunt flori frumoase ca voi!”, a fost cea mai interesantă remarcă a femeilor asaltate cu lalele şi mărţişoare

Femeile care s-au aflat aseară în hipermarketul Real de la ieşirea din Galaţi au dat nas în nas cu câteva clişee captivante: „Ăştia nu-s fotbaliştii de la Oţelul?”, „Stai aşa, el pare să fie Antal, îl recunosc după zâmbet şi după părul blond” sau „Uite-l pe Gabi Paraschiv, pare mai înalt decât la televizor!” Doamnele şi domnişoarele şi-au dat, în mod firesc, coate la întâlnirea cu trupa lui Dorinel Munteanu. După o zi cu două antrenamente şi cu regim de semicantonament (n.r. – au dormit la prânz în minihotelul stadionului din Ţiglina III), roş-alb-albaştrii s-au destins îmbrăţişând reprezentantele sexului frumos. „La mulţi ani, să aveţi o primăvară frumoasă!”, le-au urat campionii României purtătoarelor de poşetă, unele dintre ele fiind informate de „desantul” Oţelului în centrul comercial amintit. „Vai, sunt flori frumoase ca voi!”, a fost remarca numărul 1 venită din partea unei doamne trecute de 50 de ani căreia i-au trebuit câteva minute să se dezmeticească. Giurgiu, Viglianti, Grahovac şi compania umblau ca nişte furnicuţe pentru a împânzi zona cu lalele şi mărţişoare. 

„Le aşteptăm la stadion!”

„Ne bucurăm că le putem oferi doamnelor o atenţie de 1 Martie şi sperăm să le vedem în număr cât mai mare şi la stadion. În retur avem nevoie de o arenă cât mai plină pentru a fi şi mai puternici. Şi ar fi un stadion şi mai frumos dacă aceste doamne ar veni la meciuri”, a comentat tehnicianul Dorinel Munteanu, prezent în fruntea „comandoului” cu flori. La eveniment a participat şi directorul general al Oţelului, Marius Stan, întreaga echipă „oţelară” împărţind peste o mie de lalele.

Citit 1730 ori Ultima modificare Joi, 01 Martie 2012 23:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.