Oţelul refuză milionul Timişoarei pentru Bourceanu!

Oţelul refuză milionul Timişoarei pentru Bourceanu!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Ceaţa” financiară prin care bâjbâie clubul de fotbal Oţelul s-ar putea ridica pentru o perioadă, unul dintre cei mai lăudaţi jucători din tabăra antrenată de Petre Grigoraş având mare căutare pe piaţa transferurilor. Ieri dimineaţă, patronul lui FC Timişoara a anunţat că a făcut o ofertă irezistibilă grupării roş-alb-albastre pentru cedarea lui Alexandru Bourceanu: 1,2 milioane de euro, cu tot cu TVA! „Aşteptăm răspunsul celor de la Oţelul pentru că ni-l dorim foarte mult pe acest jucător”, a declarat Marian Iancu.

Bourceanu, adus la Oţelul în vara anului trecut pentru 60.000 de euro plătiţi lui FCM Dunărea, are 24 de ani neîmpliniţi şi, pe lângă laudele strânse în turul campionatului, a fost prezent la ultima acţiune a echipei naţionale a României.

„Nu mă pot opune”

Petre Grigoraş, antrenorul Oţelului, ţine foarte mult la cel poreclit Gattuso, dar precizează că nu se va opune plecării lui Bourceanu pe Bega.

„Ar fi extraordinar pentru un fotbalist abia promovat din Liga a II-a să ajungă la un club care se luptă la titlu, iar situaţia financiară a clubului nostru reclamă o asemenea mutare, dar cred că Bourceanu va rămâne şi în retur la Oţelul. Niciodată nu mă pot opune plecării unui jucător la mai bine. Aşa s-a întâmplat şi cu Szekely, şi cu Jula”, a afirmat tehnicianul formaţiei gălăţene.

Un eventual „demaraj ” al lui „Gatusso” spre Timişoara ar putea fi compensat prin readucerea lui Gabriel Giurgiu, dar situaţia sa de la Rubin Kazan nu este deloc clară.

„Avem nevoie mare de el”

Marius Stan, aflat în Olanda, a pus însă punctul pe i. „Nefiind în ţară, n-am aflat încă de existenţa acestei oferte, dar vă spun clar că nu se pune problema ca Alex Bourceanu - un jucător la care ţinem foarte mult - să plece acum la Timişoara. Nici pe 1,2 milioane, nici pe 1,5 milioane de euro nu se va face acest transfer, deoarece avem nevoie de serviciile sale.

Am început pregătirea returului cu Bourceanu în lot şi nu ne permitem să ne dispensăm de el aşa de uşor. Cel puţin până la vară nu va pleca de la Oţelul”, a hotărât Stan.

Este drept, grupării locale de Liga I i-ar reveni acum doar 500.000 de euro de pe urma acestei afaceri, restul de jumătate de milion urmând să intre în contul lui FCM Dunărea (200.000 de euro ar fi TVA-ul, care merge direct în bugetul de stat).

Explicaţie foto: Situaţia lui Alexandru Bourceanu rămâne în ceaţă: există o ofertă din partea Timişoarei, dar Oţelul vrea să-l păstreze cel puţin până la vară

Citit 1473 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.