Ţintă ambiţioasă pe piaţa transferurilor: Golgheterul Slovaciei este dorit de Oţelul (VIDEO)

Ţintă ambiţioasă pe piaţa transferurilor: Golgheterul Slovaciei este dorit de Oţelul (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gruparea gălăţeană a demarat negocierile pentru achiziţionarea celui mai bun marcator din prima ligă slovacă, argentinianul Depetris * Atacantul de 24 de ani a înscris în acest sezon 16 goluri în 19 meciuri


Atacantul argentinian David Depetris, cel mai bun marcator din campionatul Slovaciei, este unul dintre jucătorii doriţi de Oţelul în această iarnă, conform unor surse din cadrul clubului.

În vârstă de 24 de ani, Depetris evoluează la AS Trencin, locul şase din prima ligă slovacă, pentru care a înscris deja 16 goluri (dintre care două din penalti) în 19 partide din actualul sezon. Are o medie incredibilă de aproape un gol pe meci, reuşind să marcheze chiar patru goluri într-o singură partidă, în victoria, scor 5-0, cu Nitra.

Prin comparaţie, atacanţii din lotul Oţelului, Pena şi Punosevac, au înscris împreună doar trei goluri în actuala ediţie de campionat. Pena are două reuşite în 15 apariţii şi Punosevac a marcat o singură dată din 11 partide în care a jucat.

Depetros a fost golgheterul echipei în ultimele trei sezoane, iar înainte de Trencin a evoluat un sezon în liga secundă olandeză la Omniworld. Atacantul de 1,85 m şi 82 de kg a stârnit deja interesul mai multor cluburi din Europa, printre care şi Oţelul.

Clubul gălăţean şi-a anunţat intenţia de a se întări în această iarnă, după ce a avut mari probleme în actualul sezon, în special în compartimentul ofensiv. „Avem mai mulţi fotbalişti în vizor pe care îi monitorizăm. Vom face transferurile necesare pentru a acoperi găurile în echipă, asta-i clar. Avem probleme în special în compartimentul ofensiv şi îmi doresc să aducem jucători de calitate”, a spus Narcis Răducan, directorul general al FC Oţelul.

Zaharia, primul transfer

Oţelul a dat deja prima lovitură pe piaţa transferurilor reuşind să-l aconteze pe mijlocaşul ofensiv Alexandru Zaharia de la CS Severin. Poate evolua atât pe flancul stâng, cât şi mijlocaş central sau chiar atacant, în actualul sezon el evoluând pe toate cele trei posturi amintite. Zaharia a ajuns la Turnu Severin, împrumutat de la Juventus Colentina. Conform preşedintelui clubului bucureştean, Marian Rusen, fotbalistul în cauză este monitorizat de foarte mult timp de directorul general al Oţelului, Narcis Răducan.

"Alexandru a fost în curtea noastră de la 8 ani, însă în acest an l-am împrumuat la CS Severin. Îl felicit pe Narcis pentru faptul că a avut curaj să-l transfere la Oţelul. Să ştiţi că Narcis venea încă de când lucra la Steaua să-l urmărească pe jucător. De pe urma acestui transfer, noi ne-am ales cu 50.000 de euro, contravaloarea a 50 la sută din contract", a declarat Marian Rusen.

Altfel, directorul general al Oţelului, Narcis Răducan, a plecat în mai multe rânduri la partide din străinătate pentru a urmări jucători pe care clubul gălăţean va încerca să-i transfere în următoarea perioadă.

Media

Citit 2964 ori Ultima modificare Marți, 04 Decembrie 2012 22:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.