Fanii gălăţeni s-au luat de primar şi la Ploieşti

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primarul Dumitru Nicolae are toate şansele de a deveni cel mai cunoscut edil-şef din România, galeria Oţelului rostindu-i numele cu obstinaţie.

Sâmbătă, pe Stadionul „Astra” din Ploieşti, suporterii gălăţeni au scandat de câteva ori „Nicolae, trezeşte-te!”, lozincă pe care au folosit-o şi la mitingul pentru sportul gălăţean, de pe 21 februarie. „Ultraşii” de la Dunăre au dominat atmosfera de pe arena prahoveană, aprinzând la un moment dat şi o torţă în sectorul în care le-a fost rezervat.

Sălăgeanu, lovit dur în prima repriză

Aflat într-o formă fizică de invidiat, mijlocaşul stânga al Oţelului Adrian Sălăgeanu n-a reuşit să rămână pe teren decât până în minutul 35 al partidei cu CS Otopeni.

Sălă, plecat pe un contraatac, a fost bruscat de fundaşul Laurenţiu Ivan şi a avut nevoie de intervenţia urgentă a medicului. „Oţelarul” n-a putut continua meciul şi a fost înlocuit cu atacantul Marius Pena, care avea să marcheze golul victoriei.

„Este vorba despre o puternică lovitură în muşchi, iar piciorul i s-a umflat aproape instantaneu. Recuperarea poate dura de la două la patru zile, dar cert este că nimic nu e grav”, a comentat antrenorul Petre Grigoraş.

„Vom fi campioni, 48 la sută”

Directorul general al Oţelului şi-a dat cu părerea despre ultima premoniţie a lui Dumitru Dragomir, şeful Ligii Profesioniste de Fotbal.

„A zis Mitică faptul că FC Vaslui are 47 la sută şanse la titlul de campioană? Păi, noi suntem peste Vaslui. Avem acelaşi număr de puncte, dar am marcat mai multe goluri, deci avem 48 la sută şanse de a cuceri laurii de campioni”, a glumit Marius Stan, care n-a dorit să comenteze şansele formaţiei sale de a prinde un loc de Cupa UEFA. „Este prea devreme”, a parat conducătorul Oţelului.

Paraschiv, susţinut de câţiva „morenari”

Căpitanul Oţelului s-a aflat, cu ocazia meciului de sâmbătă, în oraşul în care a jucat timp de patru ani de zile. Gabriel Paraschiv, fost component al echipei Petrolul Ploieşti, a fost susţinut din tribune atât de fanii gălăţeni, dar şi de un grup de zece tineri veniţi de la Moreni, localitatea natală a mijlocaşului roş-alb-albastru.

„Din Moreni pentru Paraschiv” scria pe o imensă pânză albă afişată la tribuna a doua a stadionului prahovean.

„Le mulţumesc mult celor care au venit după mine, dar şi suporterilor din Galaţi”, a replicat la final jucătorul Oţelului.

Citit 865 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.