Delta Tulcea - FCM Dunărea Galaţi 2-1 (0-0)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Meci fără goluri în prima repriză, şi lipsit de şansă, pentru gălăţeni. Plecaţi la Tulcea cu gândul la o prestaţie cât mai bună şi un rezultat favorabil, elevilor lui Dănuţ Oprea le-au lipsit câţiva paşi pentru a trece fericiţi linia de sosire!

Cu trei minute înainte de fluierul final dunărenii reuşiseră să egaleze situaţia pe tabela de scor. Andreas Popescu a trimis în careu, balonul a ajuns la fundaşul Marin (aflat în preajma porţii adverse)  şi acesta a înscris din apropiere! După numai un minut, acelaşi Andreas Popescu s-a strecurat până spre buturile adverse, însă a şutat în bară! Nu au marcat ai noştri, au făcut-o tulcenii, care -  tot  dintr-o fază fixă - au reuşit golul victoriei în minutele de prelungire, prin Lucan!

Ce-ar mai fi de spus după asemenea evenimente fierbinţi? Că a fost un meci bun, de angajament, cu mult efort din partea ambelor echipe, cu destul de multe ocazii de gol la cele două porţi. Scorul fusese deschis dintr-o fază fixă; în min. 60 Delta a înscris prin Borza.

După aspectul general al partidei un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil, după cum ne-a declarat tânărul tehnician gălăţean.

Până una alta însă, Dunărea aşteaptă verdictul partidei din debutul returului, cu Progresul, când  bucureştenii nu au fost programaţi din cauza unor datorii.

În etapa viitoare gălăţenii vor primi replica echipei Concordia Chiajna, pe care au învins-o şi în tur. De data aceasta, însă, trupa lui Dănuţ Oprea va trebui să se întrebuinţeze serios, deoarece va aborda  jocul fără trei jucători de bază: Velescu, Cioinac şi Cristea - toţi suspendaţi!

FCM Dunărea a abordat meciul cu tulcenii în următoarea alcătuire: Mindileac - Cristescu, Marin, Cucu, Cristea - Ionaşcu, Cioinac, Mario Silva, D. Popescu - Enache, Neta. Au mai jucat A. Popescu, Fodor şi Vali Munteanu.

Citit 1068 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.