Pleacă Bourceanu de la Oţelul?

Pleacă Bourceanu de la Oţelul?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* N-a prins echipa naţionalei în meciul cu Serbia, dar rămâne una dintre cele mai importante „piese” de pe piaţa fotbalului intern * FC Timişoara îl doreşte şi este posibil ca la finele acestui campionat Alex Bourceanu să facă pasul la gruparea de pe Bega * „Nu m-aş opune”, afirmă tehnicianul Petre Grigoraş *

Anunţul făcut zilele trecute de patronul lui FC Timişoara - şi anume că la vară va face o ofertă concretă pentru achiziţionarea lui Alexandru Bourceanu - nu este apă de ploaie. Marian Iancu anunţa şi în iarnă că este dispus să ofere 1,2 milioane de euro (sumă care include şi taxele de transfe), pentru achiziţionarea mijlocaşului de la Oţelul.

„Dacă nu se poate acum, vom vorbi din nou la vară. Cert este că mi-l doresc foarte mult pe Bourceanu”, a declarat şeful grupării de pe Bega.

Fotbalistul în vârstă de 23 de ani a rămas pe un trend ascendent, prestaţiile sale curajoase din turul campionatului fiind urmate de două selecţii în naţionala de seniori a României.  

Grigoraş: „Să fie ofertă de bun-simţ”

Tehnicianul Oţelului, Petre Grigoraş, susţine că nu se va opune plecării jucătorului roş-alb-albastru, adus la clubul de Liga I în iunie 2008 de la FCM Dunărea Galaţi.

„Dacă ar fi fost după mine, n-aş fi lăsat pe nimeni să plece de aici, şi au fost destui jucători valoroşi care ne-au părăsit atât pentru binele lor, dar şi pentru binele clubului. Suntem o grupare care trăieşte din asemenea venituri şi nu le putem oferi jucătorilor condiţiile de la Timişoara sau de la alte echipe puternice din ţară. Dacă FC Timişoara şi Oţelul se vor înţelege la vară pentru cedarea lui Alex, nu voi avea nimic de obiectat. Important este ca oferta să fie cel puţin de bun simţ”, comentează Grigoraş.

N-a avut şansa de a-l vedea pe teren cu Serbia

Grig a sperat să-l urmărească pe „Gattuso” în partida România – Serbia, scor 2-3, din preliminariile Cupei Mondiale din 2010. Antrenorul a fost prezent pe Stadionul „Farul” din Constanţa, însă Bourceanu a stat tot în tribună, el nefiind inclus în lotul de 18 jucători.

„Sper ca măcar miercuri, cu Austria, să fie inclus în lot, însă nu eu voi decide, ci numai selecţionerul Victor Piţurcă”, apreciază Grigoraş.

Mijlocaşul central al „oţelarilor” va face deplasarea la partida de la Klagenfurt (1 aprilie, ora 21.30) şi va reveni la echipa dunăreană joi după-amiază. 

Explicaţie foto: Dacă ar fi vândut la vară, Alex Bourceanu (la minge) ar aduce bani importanţi atât în visteria clubului Oţelul, cât şi în cea a lui FCM Dunărea, care deţine 50 la sută din drepturile sale federative

Citit 1800 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.