Meciuri decisive pentru campioanele de la CSU Metal Galaţi

Meciuri decisive pentru campioanele de la CSU Metal Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţencele de la CSU Metal se află în faţa câtorva partide decisive pentru configuraţia ierarhiilor acestui final de sezon competiţional.

Peste doar două zile, este programată finala Cupei României, în care elevele antrenorului Zoran Terzici, deţinătoare ale ultimelor două trofee, vor primi replica echipei Dinamo. În acest sezon (ca şi în anterioarele, de altfel), fetele noastre s-au impus cu regularitate, aşa că pronosticul finalei de miercuri este unul clar, victorie Galaţi!

Începând de sâmbătă, 4 aprilie (urmează 5,8,9 şi 12 aprilie - se va juca în sistemul "cel mai bun în trei din cinci meciuri) se vor disputa partidele semifinalelor turneului play-off al Diviziei A1.

După ce au depăşit Dacia Mioveni în prima fază, gălăţencele vor avea ca adversară pe Ştiinţa Bacău. Un meci în care, practic, fetele noastre se gândesc mai mult la finală.

În cealaltă semifinală, Tomis Constanţa va primi replica echipei Dinamo. Să mai spunem că echipele mai bine clasate în campionatul regulat vor organiza trei meciuri pe teren propriu, iar în două vor juca în deplasare.

CSU Metal Galaţi a avut un program intens în ultimele zile. Zece dintre jucătoare au participat la un turneu de pregătire şi jocuri în Turcia, la invitaţia Clubului VakifBank Istanbul.

Alte două jucătoare - Sabina Miclea şi Daiana Mureşean - au participat la un program de pregătire centralizată a lotului de junioare, lot condus de Costinel Stan şi gălăţeanca Ileana Bădilă.

Pregătirile fetelor noastre vor continua, iar începând de mâine, ele se vor afla pe Litoral, pentru finala Cupei, meci ce va fi condus de arbitrii Angeluş Cotoanţă (Bucureşti) – Alin Mateizer (Ploieşti).

Citit 1046 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.