Rezultat mulţumitor pentru OŢELUL: "Nu mai avem voie să ne mai fie frică de nimeni"
Foto: Tudorie şi Stoian, realizatorii golului egalizator (Sursa foto: facebook FC Oţelul)

Rezultat mulţumitor pentru OŢELUL: "Nu mai avem voie să ne mai fie frică de nimeni"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Echipa gălăţeană are tot mai multă încredere în ea, iar acest lucru s-a văzut pe terenul de joc, unde a obţinut rezultate de egalitate cu echipe de top, Petrolul şi Astra


Antrenorul Tibor Selymes s-a declarat mulţumit de jocul echipei sale, precizând că există o creştere vizibilă. „Dacă am fi abordat şi prima repriză ca pe cea secundă, cu siguranţă că altul ar fi fost scorul. Faptul că am putut ţine adversarul în terenul lui este un lucru pozitiv. Nu mai avem voie să ne fie teamă de nimeni. Îmi doresc să redevenim Oţelul de odinioară, cel care speria”, a spus Selymeş.

După o lungă perioadă în care gălăţenii erau resemnaţi cu situaţia clubului, atât din punct de vedere sportiv, cât şi financiar, partida de duminică seara a reuşit să le mai dea o speranţă: „Suporterii au căpătat încredere în echipă, iar munca noastră este apreciată. Jucătorii au evoluat cu atitudine şi dăruire, iar răspunsul din partea publicului nu s-a lăsat aşteptat, scandând „Hai Oţelul!”, lucru pe care nu l-am mai trăit de multă vreme”, a declarat Cristi Munteanu, team-managerul echipei.

E nevoie de o scânteie pentru a reuşi şi prima victorie în formula actuală: „Cu un grup adunat de doar două luni, cu o nouă echipă managerială, jucători noi, antrenori noi, este nevoie de timp pentru a crea omogenitatea necesară. Cu abordări precum cele de duminică, dacă vom continua în acelaşi ritm, nu avem cum să retrogradăm”, a declarat Cristi Munteanu.

În asentimentul său a fost şi Alexandru Tudorie, marcatorul golului egalizator, care a precizat că „punctul câştigat în această etapă este rodul muncii în echipă, un punct binemeritat. Dacă vom continua în acelaşi ritm, nu vom retrograda".

După această etapă, urmează o pauză de două săptămână, potrivită pentru integrarea noului fundaş central, trasferat zilele trecute, olandezul Bryan Ottenhoff: „Când ai concurenţă în echipă, poţi să construieşti mai bine şi să faci o grupare mai competitivă. Avem două partide, ambele în deplasare (n.r. - cu Ceahlăul Piatra Neamţ şi „U” Cluj Napoca), unde trebuie să câştigăm”, a mai spus tehnicianul Selymes.

În acest moment, Oţelul se află pe ultimul loc al clasamentului cu 8 puncte, la cinci puncte de ultima poziţie retrogradabilă.

Citeşte şi: FOTBAL/ OŢELUL adună încă un punct. Egal cu Astra

Citit 1082 ori Ultima modificare Luni, 10 Noiembrie 2014 18:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.