REUNIREA LOTULUI se face fără jucători noi la Oţelul

REUNIREA LOTULUI se face fără jucători noi la Oţelul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Echipa gălăţeană îşi reia în această dimineaţă antrenamentele, fără să fie perfectat deocamdată vreun transfer * Împrumuturile lui Neagu şi Râpă au picat, iar antrenorul secund Valentin Sinescu pleacăla Petrolul

Pentru jucătorii de la Oţelul în această dimineaţă se încheie vacanţa de iarnă, la ora 10,00 fiind programată reunirea lotului. Deşi s-ar fi dorit să fie deja perfectate câteva transferuri care să întărească echipa pentru retur, negocierile fie s-au prelungit, fie s-au încheiat cu refuzuri, astfel că pentru astăzi, la primul antrenament din acest an, nu sunt şanse să apară vreun jucător nou, conform team-managerul Cristian Munteanu. Excepţia este revenirea atacantului Bogdan Chipirliu după împrumutul la Fortuna Câmpina. 

Neagu şi Râpă, cei doi fotbalişti gălăţeni în cazul cărora s-a dorit „repatrierea” sub formă de împrumut până la vară, au ales să continue cu actualul lor club şi au plecat sâmbătă cu Steaua în cantonament. În schimb, mai sunt încă şanse să revină un alt jucător din lotul cu care Oţelul a câştigat campionatul în 2011, mijlocaşul Laurenţiu Cătălin Iorga. Clubul l-a care este legitimat, Pandurii Tg. Jiu, şi-a dat acordul pentru un împrumut pe perioada returului, iar aseară târziu era programată o discuţie directă a celor din conducerea Oţelului cu Iorga.

Încă se mai speră şi într-o eventuală venire a lui Bănel Nicoliţă, care a mai cerut alte zece zile de răgaz înaintea unui răspuns final, el aşteptând încă eventuale oferte din străinătate. În săptămâna rămasă până la plecarea în cantonamentul de la Poiana Braşov sperăm să avem în lot cel puţin doi-trei din jucătorii cu care negociem, iar până la finalul acestui stagiu sau cel mai târziu înaintea plecării în al doilea cantonament, cel din Antalya, să avem lotul complet, cu achiziţiile dorite”, a precizat Cristian Munteanu.

Cel mai aproape de finalizare pozitivă sunt negocierile cu un fundaş central care a mai evoluat în Germania şi Franţa, pe care antrenorul Tibor Selymeş l-a descris ca „un jucător foarte puternic, înalt, care poate să ne ajute foarte mult”.

Secundul Sinescu pleacă la Petrolul

Unul dintre antrenorii secunzi, Valentin Sinescu, şi-a anunţat sâmbătă plecarea la Petrolul Ploieşti, ca secund al lui Mircea Rednic. „Am avut o rundă de negocieri cu diriguitorii Petrolului, în proporţie de 99 la sută voi da curs ofertei echipei din urbea mea natală. Plec cu amintiri frumoase de la malul Dunării, m-a surprins plăcut ce am găsit aici”, a declarat Sinescu.

Petrolul Ploieşti a anunţat sâmbătă că noul său antrenor principal este Mircea Rednic, Sinescu urmând să-i fie secund. Sinescu a venit la Oţelul în urmă cu trei luni şi jumătate, la solicitarea antrenorului principal Tibor Selymeş.

Tot la capitolul plecări de la Oţelul mai figurează deocamdată şi patru jucători - Cojoc, Silviu Ilie, Bârlădeanu şi Marus – cu care cei din conducerea clubului susţin că s-a ajuns la un acord de principiu pentru rezilierea contractelor.

După o săptămână de antrenamente în Galaţi, lotul Oţelului va pleca pe 18 ianuarie într-un prim cantonament, la Poiana Braşov, programat pe durata a 12 zile. Cel de-al doilea stagiu de pregătire centralizată este programat în Antalya (Turcia), începând din 3 februarie.

Oţelul a încheiat turul Ligii pe penultimul loc, la o distanţă de şase puncte de prima poziţie de deasupra liniei care delimitează zona retrogradării.

Citit 1591 ori Ultima modificare Duminică, 11 Ianuarie 2015 16:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.