În play-off, Arcada va juca cu Zalăul
Foto: Foto Sonia Baciu

În play-off, Arcada va juca cu Zalăul
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

După încheierea ultimei etape a Diviziei A1 de volei masculin s-a stabilit ordinea din clasamentul campionatului naţional. Rezultatele ultimei runde au fost: VM Zalău - CVM Piatra Neamţ 3-0, SCMU Craiova - CSM Bucureşti 3-0,  VC Caransebeş - Ştiinţa Explorări Baia Mare 3-0, Tricolorul Ploieşti - Dinamo 3-0 şi „U” Cluj - Tomis Constanţa 3-0 (la „masa verde”). Partida Unirea Zalău - Arcada s-a disputat în devans şi a fost câştigată de gazde, scor 3-0.

Echipele care vor lupta pentru titlul de campioană în play-off, sunt, în ordine: Craiova, Zalău, ARCADA şi Baia Mare. Se va juca după sistemul „cel mai bun din cinci meciuri”, primele două jocuri fiind programate pe terenul echipei cele mai bine clasate. Arcada va întâlni în prima fază echipa din Zalău, primele două jocuri urmând să se dispute pe 26 şi 27 martie, în deplasare, apoi următoarele două partide sunt programate, pe 2 şi 3 aprilie, la Galaţi. În caz de egalitate, meciul decisiv se va disputa la Zalău.

Celelalte echipe vor susţine meciurile pentru locurile 5-8. „U” Cluj se poate considera echipa norocoasă, deoarece, în urma retragerii echipei Tomis, se menţine pe locul din clasament, adică 9, în timp ce echipele CVM Piatra Neamţ şi Dinamo se vor duela pentru locul 10, ultimul care permite menţinerea în primul eşalon.

Radovici, indisponibil până în vară

Jucătorul sârb Nemanja Radovici (foto, stânga), unul dintre jucătorii importanţi ai echipei Arcada, nu va mai putea evolua în acest final de sezon. El a fost operat, la Tg. Mureş, de ruptură de ligamente încrucişate şi se va afla într-o perioadă de recuperare de cel puţin trei-patru luni. Acesta este şi motivul pentru care spectatorii gălăţeni nu l-au mai văzut la lucru de trei săptămâni.

Citit 1161 ori Ultima modificare Duminică, 20 Martie 2016 16:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.