Fetele de la Phoenix oferă SESIUNI FOTO pentru fani la final de sezon

Fetele de la Phoenix oferă SESIUNI FOTO pentru fani la final de sezon
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Rezultatele bune ale echipelor de baschet de seniori de la Phoenix au atras un număr tot mai mare de copii la meciurile acestora. Emulaţia creată în jurul echipei feminine, dar şi rezultatele bune obţinute de aceasta, a făcut ca meci de meci Sala Sporturilor „Dunărea” să fie “inundată” de puştii care încearcă să îşi imite favoriţii. Mulţi dintre copii, în special fetiţele, şi-au găsit modele în jucătoarele echipei gălăţene, fie că ne referim la cele românce, fie la cele străine.

Pentru prezenţa lor şi suportul pe care l-au oferit pe tot parcursul sezonului, clubul Phoenix şi-a propus ca astăzi, de la ora 19,00, să îi recompenseze pe aceştia cu şedinţe foto şi de autografe din partea jucătoarelor.

Antrenorul Eugenio Rodrigues spune că este foarte încântat de propunerea celor din club. “Avem şansa de a vorbi cu suporterii mult mai relaxaţi. De regulă făceam asta după meci, când eram stresaţi, transpiraţi, iar dacă pierdeam eram şi supăraţi. Este o bună oportunitate de a interacţiona ca oameni”, a mărturisit tehnicianul. 

Căpitanul echipei Phoenix, Romina Filip spune că a avut un an reușit și că este mulțumită de ceea ce a reușit alături de colegela sale de echipă. ”Ajunse la final de sezon, pot să spun că sunt mândră de locul obținut și consider că a fost un an minunat petrecut alături de fete și mă bucur enorm că am reușit să ne îndeplinim toate obiectivele și totodată să scriem istorie pentru baschetul gălățean clasându-ne pe locul cinci  și obținând calificarea în Final Four-ul ”Cupei României”. Mulțumesc pe această cale tuturor celor care ne-au fost alături și care au crezut în noi și îi așteptăm astăzi la o ultimă întâlnire din acest sezon”, a declarat Filip.  

Echipa feminină Phoenix a încheiat sezonul pe locul cinci în campionat, respectiv pe locul trei în „Cupa României”.

Citit 1204 ori Ultima modificare Marți, 29 Martie 2016 08:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.