Noi surprize la turneul Futures de la Galaţi

Noi surprize la turneul Futures de la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Italianca Anna-Giulia Remondina, locul 531 WTA şi cap de serie 2, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului Futures de la Galaţi, dotat cu premii totale de 10.000 de dolari.

Remondina a învins-o pe Ioana Ivan - jucătoare venită din calificări, scor 6-3, 6-1, iar în turul următor o va întâlni pe Caroline Werner (Germania), care a eliminat-o pe Guadalupe Perez Rojas (cap de serie 7), cu scorul de 7-6 (3), 7-5.  O altă surpriză a turneului a fost oferită de Ioana Roşca, care a învins-o pe Oana Simion (cap de serie 3), scor 4-6, 7-6 (5), 6-3. Roşca va juca în „sferturi” cu Miriam Bulgaru.

Yasmin Gulman (Turcia, beneficiară a unui wild card) a fost învinsă, scor 6-0, 6-2, de Iulia Ivaşcu. Aceasta va juca în turul următor cu armeanca Ani Amiraghyan, care a trecut de Camelia Hristea, scor 6-0, 6-2.

Moldoveanca Alexandra Perper, favorita 4, va juca în sferturile de finală cu Oana Gavrilă.

Astăzi, de la ora 12,00, pe terenul central se va disputa finala de dublu între perechile Maria Alves/ Guadalupe Perez Rojas (Brazilia/ Argentina) şi Ani Amiraghyan/ Alexandra Perper (Armenia/ R. Moldova).

Turneul se desfăşoară la baza sportivă Viva Tenis Club, din Bariera Traian.

Citit 1374 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.