Fotbal | Trei gălăţeni, în lotul lărgit al reprezentativei Under 15

Fotbal | Trei gălăţeni, în lotul lărgit al reprezentativei Under 15
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

La Tărlungeni (Braşov) s-au întrunit 96 de juniori, la faza finală a programului de selecţie pentru lotul naţional de fotbal Under 15. Acţiunea FR Fotbal, coordonată de Gheorghiţă Geolgău, fost component al Craiovei Maxima, actualmente directorul departamentului Scouting din federaţie, a debutat cu multe săptămâni in urmă, de la nivelul judeţelor, zonelor şi se finalizează în această săptămână.

De la Galaţi au promovat în prima fază patru juniori, care au mers la zona de la Odobeşti, unde trei dintre aceştia s-au remarcat, toţi fiind formaţi la Şcoala de Fotbal Junior, sub îndrumarea antrenorului Ionuţ Niculcea. Gălăţenii s-au comportat foarte bine şi la Tărlungeni, unde au fost organizate opt jocuri de testare. După cum ne-a informat Aurel Drăgan, referent tehnic zonal al FRF pentru zona Moldova - Dobrogea - sud-estul Munteniei, gălăţenii au primit aprecieri favorabile din partea corpului tehnic şi au fost promovaţi în lotul lărgit pentru naţionala Under 15. Fericiţii „câştigători” sunt: Rareş Cristea, Ştefan Hodină şi Eduard Lefter (foto, primii de la dreapta la stânga).

Din numărul foarte mare de fotbalişti prezenţi la ultima fază au fost remarcaţii 44 de juniori, ce vor fi monitorizaţi, cei mai buni dintre ei urmând a forma lotul Under 15 pentru următoarele confruntări internaţionale.

Citit 7392 ori Ultima modificare Joi, 10 Noiembrie 2016 14:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.