BASCHET MASCULIN | Phoenix, duel cu Dinamo în Liga Națională

BASCHET MASCULIN | Phoenix, duel cu Dinamo în Liga Națională
Milos Bojovici, cel mai bun marcator al Ligii Naționale
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Baschetbaliștii de la Phoenix vor juca, astăzi, de la ora 19,00, cu Dinamo, pe teren propriu, într-un meci ce contează pentru etapa a 21-a, penultima din prima fază a campionatului Ligii Naționale. Gălățenii, care vin după trei înfrângeri consecutive, au nevoie de o victorie în derbiul orgoliilor cu Dinamo, atât pentru starea de spirit a echipei, cât și pentru poziția din clasament. Phoenix ocupă locul 9, la egalitate (24 puncte) cu Dinamo, aflată pe locul 8, ultimul calificabil în play-off.

În meciul din tur, Phoenix a pierdut, scor 70-83. Dinamo vine ca favorită, cu un moral foarte bun, bucureștenii având trei victorii în ultimele etape, din care două în fața unor echipe de top, CSMU Oradea - campioana en-titre, respectiv Steaua, liderul din acel moment.

Antrenorul Florin Nini consideră că partida este una cu o încărcătură aparte. ”Meciul este important pentru șansele din a doua parte a campionatului, în grupa 7-12, unde avem din nou meciuri tur-retur. Dinamo s-a întărit în ultima vreme, a adus doi jucători de valoare, iar acest lucru s-a văzut în cele trei victorii. În echipa noastră, nu moralul este o problemă, ci faptul că avem uşoare indisponibilități, Pesici şi Brandon resimțindu-se după accidentările suferite, dar în același timp nu putem ascunde că nici cu partea financiară nu stăm foarte bine. Eu, stafful și jucătorii suntem uniți și încercăm să trecem, atât cât se poate, peste aceste momente și să dăm o replică puternică echipei Dinamo”, a declarat tehnicianul echipei și totodată preşedintele clubului.

Citit 1134 ori Ultima modificare Vineri, 10 Februarie 2017 18:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.