Arcada şi-a oprit seria negativă cu o victorie de trei puncte în deplasare
Foto: Foto Marius Prisacariu

Arcada şi-a oprit seria negativă cu o victorie de trei puncte în deplasare
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

 

În mijlocul acestei săptămâni, echipele din primul eşalon de volei (Divizia A1) au susţinut meciurile penultimei etape. Ambele formaţii gălăţene au evoluat în mijlocul Ardealului, Arcada reuşind să câştige.


Voleibaliştii de la Arcada au evoluat pe terenul echipei Unirea Dej, pe care în meciul tur o învinseseră cu un scor de 3-0. Acum a fost victorie cu 3-1 (-21, 17, 17, 18). „Am început anevoios, dar pe parcurs băieţii şi-au intrat în ritm şi au tranşat disputa fără probleme”, ne-a declarat antrenorul secund Marian Apostu. 
Primul set a avut, la un moment dat, o cădere a gălăţenilor, după ce se aflaseră la cârma jocului. O dată depăşit acest neplăcut descrescendo, au urmat trei seturi în care jucătorii Arcadei au fost „vioara întâi”, câştigate fără emoţii. „Sperăm cu toţii ca această victorie să fie începutul revirimentului, mai ales că peste puţin timp va începe partea a doua a campionatului, cea a grupei locurilor 1-6, cu meciuri mult mai dificile”, a mai completat Apostu. De reţinut că la acest meci şi-a făcut „intrarea în pâine” noul antrenor, bulgarul Nikolai Jeliazkov.
Învingătorii au abordat jocul cu următorul „sextet”: Despotovski, Caio de Pra, Radovici, Spînu, Cristudor, Janici – Rosici (libero). Au mai jucat Dumitrache, Gradinarov şi Paşcan. Doi jucători au rămas pe bancă – Jekov şi Laza, iar cubanezul Danger a rămas acasă, din cauza unei accidentări.
În periplul ardelean, Arcada va juca mâine, la „U” Cluj, ora 15,00, în ultima etapă a sezonului regulat. 
Fetele de la CS Universitatea au jucat, miercuri, în fieful echipei Volei Alba Blaj, campioana en-titre. Misiunea „studentelor” s-a încheiat conform calculului hârtiei: 3-0 (20, 10,15) pentru Alba Blaj. Astăzi, elevele antrenoarei Ileana Berdilă vor evolua tot în deplasare, cu o altă echipă din subsolul clasamentului, CSM  Lugoj (ora 18,30).
CSU a deplasat pentru aceste două partide un lot format din doar 9 jucătoare, 8 dintre ele evoluând în jocul de la Blaj: Adriana Dudnic, Sorina Marian, Irina Todaşcă, Teodora Şabloschi, Corina Vasilie (Camelia Vasile), Iuliana Cazamir – Monica Foca (libero). A mai făcut deplasarea Violeta Stan, în timp ce Elena Ivan şi Roxana Petre sunt indisponibile.

Citit 1133 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.