”Cupa Dunării” la BOX, la prima ediție

”Cupa Dunării” la BOX, la prima ediție
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vineri seară, zeci de gălățeni au avut ocazia de a asista la prima gală de box, în aer liber,”Cupa Dunării” - Memorial Vasile Lehăduș. În cadrul evenimentului, pe lângă meciurile de copii, juniori și tineret programate, a avut loc și o scurtă festivitate de premiere a unor nume sonore în lumea boxului gălățean și brăilean. Printre aceștia îi amintim pe Costel Burlacu - cel care este antrenor la CSM Dunărea Galați, Perțea George Mihai (antrenor CSM Brăila, și partener de sparring lui Cristian Ciocan), Ionel Porumb, Costică Chiracu, Sandu Tîrîlă, Dumitru Micu, Costică Dafinoiu (medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Montreal) sau Niță Robu.

Altfel, sâmbătă, din cauza prognozei meteo nefavorabile, ultimele meciuri și finalele se vor disputa în Patinoarul ”Dunărea”, cu începere de la ora 18,00. Intrarea este liberă.

În prima zi a competiției, au luat parte sportivi din Brăila, Ploiești, Constanța, Galați și Republica Moldova (Găgăuzia).

Prima ediție a Cupei a fost organizată cu sprijinul Primăriei municipiului Galați, CSM Dunărea, DJST și Fundația Sportul Gălățean. La eveniment au participat soția și fiul cel mare al lui Vasile Lehăduș, precum și Cristian Ciocan.

Citit 6896 ori Ultima modificare Sâmbătă, 17 Iunie 2017 09:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.