SC Oţelul, primul meci important pe final de tur. PREȚ și detalii privind PROCURAREA BILETELOR

SC Oţelul, primul meci important pe final de tur. PREȚ și detalii privind PROCURAREA BILETELOR
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Echipa gălăţeană SC Oţelul va juca, mâine, de la ora 15,00, pe teren propriu, cu formaţia AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, în etapa a 10-a din Liga a III-a, un derbi important, atât prin prisma situaţiei de pe banca tehnică a "oţelarilor", cât şi prin cea a orgoliilor celor două echipe.

Gălăţenii au pornit anul trecut, încă de la înfiinţare, cu un obiectiv clar, promovarea până în prima ligă, an cu an. În acelaşi timp, adversarii sunt şi ei cu "ochii" pe promovare, după ce în sezonul trecut au ratat de puţin intrarea în liga secundă.

De la începutul săptămânii, echipa gălăţeană are un nou antrenor, pe Alexandru Ciobanu, după ce Damian Băncilă a renunţat la bancă tehnică, în urma rezultatelor nemulţumitoare ale echipei, decisivă fiind înfrângerea din etapa trecută, cu CSM Roman.

Iulian Apostu, team-managerul "oţelarilor" spunea că alegerea lui Alexandru Ciobanu a fost cea mai bună care se putea face, acum. "Nu este deloc uşor să pui un antrenor când mai sunt doar cinci etape din turul de campionat. Avem un obiectiv ferm, ca la finalul turului să fim pe locurile 1-2 şi, evident, aducerea unui antrenor care nu cunoştea lotul, nu ştia ce se întâmplă la echipă, era foarte greu de realizat. Iar promovarea este totuşi o provocare. Când vrei să iei în piept o astfel de provocare trebuie să ţii cont de o serie de factori. În momentul în care Damian Băncilă a renunţat, ne era foarte greu să putem să ne gândim cine ar putea veni, ce ar putea face…Am discutat între noi şi am ajuns la concluzia că soluţia cea mai bună pentru noi este Alex şi îmi pare rău că toată lumea spune că am pus un preparator fizic, total greşit. O spun acum cu tărie, Alex este licenţiat A, iar pe lângă această licenţă o are şi pe cea de preparator fizic. Este un băiat pasionat de ceea ce face şi, din punctul meu de vedere, un antrenor care, uşor-uşor, dacă este susţinut, poate să iasă în faţă", a declarat Apostu.

Managerul mai spune că aceasta poate fi considerată şansa tânărului antrenor. "Alex activează în acest domeniu de ceva vreme, ştie cu ce se "mănâncă" fotbalul, însă, spre nenorocul lui, nu a avut oportunitatea ca un club să îi ofere această şansă şi de aceea considerăm că Alex, la ora aceasta, este omul potrivit să ducă mai departe ceea ce ne-am propus să facem", a completat Apostu.

Pe termen scurt, schimbarea principală pe care noul antrenor o aşteaptă de la echipă este cea a orgoliului. "Aştept mai multă implicare din partea lor. Devotamentul faţă de echipă, faţă de munca pe care o depun să fie mai mare. Cred că, apoi, şi celelalte lucruri vor veni. O luăm pas cu pas. Ciucul este o echipă care anul trecut s-a luptat pentru promovare până în ultima etapă, dar este o provocare pe care trebuie să o acceptăm cu toţii, indiferent cu cine vom juca. Trebuie să fim echilibraţi în ceea ce facem, o responsabilitate şi din partea jucătorilor, pentru că ştiu că pot şi mai mult, să îşi depăşească acea zonă de confort", a spus noul tehnician al gălăţenilor.

Alex Ciobanu este onorat de încrederea primită din partea conducerii clubului, iar la rândul său cere acelaşi lucru din partea jucătorilor. "Sunt onorat că cei din conducerea clubului s-au gândit la mine şi mi-au acordat credit, că au încredere în mine şi atât eu, cât şi jucătorii simţim susţinerea conducerii. Încă din prima zi, de luni, am început să pregătim jocul de mâine, pentru că meciul ne va arăta exact dacă putem termina la sfârşitul turului în lupta directă pentru promovare. E adevărat că ultimele cinci etape sunt jocuri cu echipe mai bine cotate la nivelul Ligii a III-a, cu mai mare experienţă, dar nu consider că noi avem un deficit în faţa lor. Trebuie să luăm fiecare meci în parte, să ne pregătim să avem atitudine şi o determinare pozitivă pentru a aduna puncte, pentru ca la finalul turului să putem privi încrezători spre retur", a completat Alexandru Ciobanu.

*

Suporterii îşi pot procura bilete pentru meciul de mâine, atât de la magazinul oficial al clubului, cât şi de la casele de bilete ale stadionului; de la magazin, astăzi, în intervalul 14,00-19,00, iar mâine, de la 10,00-15,00, în timp ce de la casele de bilete, mâine, între orele 12,00 şi 15,00.

Preţurile tichetelor de acces sunt următoarele: Peluza Nord, sector B - 2 lei, Tribuna 2 - 5 lei, Tribuna 1 - 7 lei şi Tribuna 0 - 20 lei.

Începând de astăzi, primii 500 de suporterii care vor achiziţiona bilete pentru partida cu Miercurea Ciuc vor primi şi programul oficial de meci.

Citit 3483 ori Ultima modificare Joi, 26 Octombrie 2017 18:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.