United, derbi amânat din cauze ”medicale”

United, derbi amânat din cauze ”medicale”
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Echipa de futsal United are parte, în această săptămână, de o deplasare foarte lungă, în care trebuia să dispute trei meciuri, la Timișoara, Reşiţa (restanţă din etapa a 7-a) şi Tg. Mureş.

Gălăţenii aveau programat, pentru marți, meciul cu Informatica Timişoara, contând pentru etapa a 9-a din Liga I, dar jocul a fost amânat, din motive medicale. "Timişorenii au acuzat o toxiinfecţie alimentară, dar noi ne vom prezenta la sală. Apoi, la Reşiţa, mergem să câştigăm cele trei puncte puse în joc, iar în weekend vom juca la Tg. Mureş. Nu e o problemă înfrângerea cu Odorhei, campionatul este lung şi putem recupera punctele pierdute", a declarat antrenorul Cosmin Gherman.

Directorul tehnic al clubului United, David Asandei a explicat în ce constă această toxiinfecție. ”Nu se mai joacă pentru că Timișoara a inventat o toxiinfecție alimentară la opt jucători, dar fără să fie spitalizat nici unul și fără să fie anunțat restaurantul unde au mâncat acești jucători. Echipa noastră este la Timișoara de ieri (n.r. - duminică). Realitatea, din ce am aflat, este că au un jucător accidentat și nu vor să joace fără el. Ăştia suntem, asta e”, a precizat Asandei într-o postare pe Facebook.

În ceea ce-l priveşte pe brazilianul Varela, absent la ultimul meci, cu Odorheiu, acesta şi-a rezolvat problema cu viza. "De acum, un an de zile nu mai avem probleme",  a completat Gherman.

Partida cu Muncitorul Reşiţa este programată joi, de la ora 15,00, în timp ce meciul de la Tg. Mureş, primul din cadrul returului, va avea loc sâmbătă sau duminică, în funcție de disponibilitatea sălii.

Înaintea acestor jocuri, United se află pe locul 4, cu 15 puncte, dar cu un meci mai puţin disputat faţă de Informatica (locul 3, cu 20 de puncte).

Citit 1006 ori Ultima modificare Luni, 06 Noiembrie 2017 20:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.