Dan Șova: „Firma Tel Drum este a domnului Dragnea”

Dan Șova: „Firma Tel Drum este a domnului Dragnea”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Rechizitoriul din dosarul Tel Drum, consultat de G4Media.ro, are 1.473 de pagini și conține detalii despre activitatea presupus infracțională a fostului lider PSD Liviu Dragnea. Conform G4Media, în mare măsură, informațiile din dosar sunt cunoscute ca urmare a dezvăluirilor de presă din perioada 2017-2018, însă sunt și chestiuni de noutate. Spre exemplu, apar declarațiile la DNA despre Dragnea ale fostului premier Victor Ponta și ale fostului ministru al Transporturilor, Dan Șova.

"Noi nu aveam o convingere, noi știam că Tel Drum este a domnului Dragnea, iar domnul Dragnea a spus de mai multe ori personal că această companie este a lui, chiar a formulat «știi că este a mea». Nu se discuta la colțuri că Tel Drum este a lui, asta ar fi fost o legendă urbană, nu…Tel Drum era a dânsului", a declarat Dan Șova, la DNA, audiat în calitate de martor. "Până în 2012, pentru mine era notoriu că Tel Drum era a lui Liviu Dragnea, după 2012 a devenit o certitudine", a completat Dan Șova.

Spre deosebire de Dan Șova, Victor Ponta a fost mult mai nuanțat în declarații, fiind întrebat despre cearta dintre Dragnea și Șova din biroul lui, legat de pierderea unei licitații de către Tel Drum.

Citit 589 ori Ultima modificare Duminică, 13 Noiembrie 2022 15:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.