Fabrica Arctic Găești își schimbă denumirea

Fabrica Arctic Găești își schimbă denumirea
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Arctic Găești, cel mai mare producător local de electrocasnice, confirmă că își va schimba denumirea în Beko Romania, a anunțat profit.ro. Conform sursei citate, operațiunea vizează doar modificarea denumirii companiei, brandul Arctic urmând să fie utilizat în continuare.

Arctic este parte a grupului turk Arçelik, unul dintre principalii jucători europeni din industria de electronice și electrocasnice. Fondat în 1955, Arçelik este prezent în 146 de țări, are circa 30.000 de angajați, 23 de unități de producție în 9 țări (Turcia, România, Rusia, China, Africa de Sud, Thailanda, Pakistan, India și Bangladesh) și 35 de companii cu vânzări în întreaga lume.

În România, cea mai mare parte din cei 4.300 de salariați sunt angajați la fabrica din Găești - județul Dâmbovița, unde compania produce frigidere și congelatoare. O a doua fabrică Arctic, cea din comuna Ulmi, județul Dâmbovița, a devenit integral operațională în 2019, reprezentând o investiție de 150 milioane de euro. Construită pe o suprafață de circa 700.000 mp, aceasta are o capacitate de producție de 2,2 milioane de mașini de spălat pe an, fiind una dintre cele mai mari fabrici din Europa.

Citit 535 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Aprilie 2024 15:45

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro